-

what doesn't kill you, makes you stronger...


midsommar

Glad midsommar folket!

Jag befinner mig i dalarna och här i byn firar man midsommar idag alltså egentligen midsommardagen.
Här är det chill på hög nivå, lite rehab för mig. Äta, sova, äta, sova, softa! Det behöver man ibland!

Idag var det middag hos mormor, massa god sill och annat!
Pappa och sonny är på tröskeln, "inne stället här i ryssa". Massa bönder som står och dansar i en lada till ett live band. Hah! so funny!

Jag sitter inne med mamma i storstugan, eller ja, jag sitter i soffan och hon ligger och slaggar. Jag vågar inte gå ut till mitt hus för jag vet att det finns spindlar där, mycket små, men fruktansvärt äckliga. Såg en liten i natt på väggen, var tvungen att väcka sonny och byta plats med honom för då kände jag mig tydligen trygg!
Aja, jag får sitta här och aktivera mig själv tills sonny ramlar in! BUUUU!

Smack!


Once in a lifetime

Har inte skrivit på evigheter, så tänkte att det var dax nu!
Life goes on lixom, jobbar och sliter. Unnar mig själv massor av intenet shopping för att överleva. Ska beställa hem ett start kit med saker så man kan göra löshår själv med keratinvax. Sjukt bra tycker jag då jag och mamma ska göra på varandra, tror det blir riktigt bra faktiskt!
Var nyss på väg att beställa två klännigar från nelly, men hejdade mig när det var dax att klicka på bekräfta beställning. Lucky me!
Ska kolla zaras rea först som drog igång igår(?) tror jag att det var. Kan nog fynda massa fina saker där istället!
Fick reda på idag att versace blir nästa gästdesigner på mitt jobb, alltså h&m. 17 november.. kan bli riktigt bra drag tror jag. Så passa på att shoppa shoppa shoppa! once in a lifetime lixom!

Nu ska jag skära upp en annanas och trycka i mig!


...

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=aCo2TxCBDXgScNCrKBDvo5D861srChscjUT1GT3HpWXHhZzsY1dC#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/aCo2TxCBDXgScNCrKBDvo5D861srChscjUT1GT3HpWXHhZzsY1dC.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=aCo2TxCBDXgScNCrKBDvo5D861srChscjUT1GT3HpWXHhZzsY1dC#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?"  target="_blank">Hjälp mig att vinna, <span style="text-decoration:underline;">rösta på min klänning här!</span></a></p></div>

RSS 2.0