för er som inte redan vet....

.... så har inte jag och sonny kvar våran förevigt älskade Stella. Vi lämnade henne till en tjejkompis eftersom att vi kände att vi inte skulle klara av en hund i 10 år. Så det var ju bra att lämna henne i tidig ålder. Hon var ju bara 3,5 månad.
Vi åkte och träffade henne för två veckor sedan, jag var jätte orolig att hon inte skulle känna igen oss.. Men det gjorde hon, hon vart överlycklig att få träffa oss igen :) Fler träffar kommer det att bli.


090930

Denna dag på jobbet gick faktiskt jäkligt fort. Det var nog eftersom att det fanns så många klädhästar att hänga ut :)
Efter jobbet mötte jag mamma, pappa och dennis. Vi gick till onoff och köpte en vattenkokare och ett toastjärn till mig. Dem är limegröna, tufft!

När jag kom hem lagade jag och älskling äggröra och bacon. Det är faktiskt det jobbigaste med att bo själv, man får inte maten serverad när man kommer hem. Det gör ju att man lagar enkel och mindre god mat.

Imorgon på förmiddagen ska jag ringa min moster Lina, för en eventuell fika inne i stan. Jag har köpt massa kläder på H&M med mina rabbatter till kusinen Agnes, så då blir det perfekt att ses imorgon, bebisar växer ju så oerhört fort så hon kommer ju växa ur kläderna innan hon hinner få dem annars!

På eftermiddagen ska kanske jag och min mamma till ikea och köpa garderober. Men vi kanske tar det på fredag istället!

Later



Bilder på lyan


Handlar på ikea:


Vardagsrum:


Kök:


Badrum (mina tuffa ljusstakar):


Badrum:


Sovrum:


Min snygga skurhink:

21.59

Storstäda lägenheten tog inte mindre än 3 timmar. Jag skurade, dammtorkade, dammsög, sprutade ner hela badrummet med duschslangen och torkade av med trasa! hah
Så nu är det kliniskt!
Efter städningen så ringde mamma och frågade om vi skulle mötas i fridhemsplan för lite shopping till lägenheten..
Idag köpte vi lite mer ljusstakar, ljus, ett diskställ, massa knivar och annat. Tack mamma! :)
På torsdag ska jag och mamma till ikea och köpa garderober och tvbänk.. Så börjar allt komma i ordning, känns underbart!
När jag kom hem så lagade jag korv och mackaroner, och efter det kom sonny och hela hans familj hit på fika.
Nu har dom åkt och sonny meckar med toadörren och jag tittar på house och äter ako kola.
Ska snart slå på en film sedan gå och lägga mig eftersom att jag ska jobba imorgon 09.45-18.

Håll ut ett tag så kommer det upp lite sketna bilder på nya lyan!!

Ikea, rusta och mathandel

Igår träffade jag Loppan på en 3 timmar lång frukost i bålsta, mycket mysigt!
Runt tolv ringde josse och sa att jag skulle ta tåget till barkarby, vilket jag gjorde. Vi åkte först till rusta, där handlade jag massvis med städsaker. Blandannat skurhink, trasor, diskborstar och massa annat. Efter rusta åkte vi till ikea, där jag köpte soffbord, matta till vardagsrummet, tallrikar, glas, muggar, bestick och massa annat kul :) I 5 timmar var vi ute och handlade.
På kvällen åkte jag och sonny till mamma o pappa och hämtade massa kläder och täcken, kuddar. Och samtidigt storhandlade vi mat. Sen begav vi oss hem till vår nya lya. Mamma och pappa följde med hem till oss på fika och så hjälpte dem till att bygga ihop bordet och städa undan lite :)

Nu ska jag storstäda
Later

RSS 2.0