happymidsummerdudeeees!

Igår efter jobbet åkte jag hem, där middagen stod framdukad på bordet. Tacos serverades det! Vi kollade på någon konstig film till maten, kommer inte ihåg vad den hette men bra var den :)
Sonny drog till linus och jag packade en påse med cigg, öl, headset, och plånbk och begav mig hem till lovisa. Där drack vi lite, lyssnade på musik och vid 00.45 gick vi till flamman och tog en öl samt spelade lite på maskinerna, trevligt trevligt!

Idag är det midsommar, bara jag som inte har så mycket planerat? Alla verkar åka bort på midsommar men själv stannade jag hemma. Hörde att det skulle bli 13 grader och regn i dalarna och det orkar man ju inte riktigt med!
Jag ska iallafall åka till kristineberg och sola och bada snart. Sen lite senare blir det att träffa sandra ev grilla och sedan kanske utgång. Blir nog en hyffsat lugn midsommar iår!

Nu ska jag diska :)
Puss


...

Det ryktas att min pojkvän ska bjussa mig på middag nu, så dags att ge ansiktet och kroppen ett lyft! Sitter nämligen i soffan med typ cykelshorts, bikiniöverdel och svart runt hela ögonen :)

wooho

Fick mycket mer lön än jag väntat mig! Det lär ju behövas denna månad, mycket jag ska göra.
Boka tid för läppförstoring, ska ringa dom imorgon, beställa pappas födelsedagspresent som inte är speciellt billig och sedan ska jag boka/betala sonnys födelsedagspresent som blir en resa i slutet av augusti :)
Beställde även hem lite saker från gymgrossisten idag, måltidsersättare! Perkeft när jag har fikarast på jobbet, istället för att gå och köpa en chokladkaka så dricker jag en "bantningsshake" ;)

Imorgon blir det jobb, öppning till stägning, men sedan är jag ledig fredag lördag söndag!
WOHOO!

Puss

HEEEEEEEEEEEEEEEY!

Idag har jag jobbat, men gick hem vid halv. Mådde så jäkla illa och hade sån mensvärk! Helt sjukt.
Imorse skrek kathryn wohoo semester om två veckor!!! då frågade jag vilken vecka hon hade, då sa hon 27.. då började jag tänka och kom på att även jag har semester då. Och att det är om två veckor.... Det är ju snart!!! Så jag har bara 8 jobbdagar kvar innan två hela veckors semester, im so happy ;D

När jag gick hem från jobbet så hoppade jag av tunnelbanan i fridhemsplan för att möta upp mamma efter jobbet, det blev lite shopping. Jag köpte ett par shorts, en bikini, och en zebratröja :D Vi gick även till banken för att fixa mig ett leg, så äntligen. DONE!

Snart ringer sandra, då ska vi prata och komma fram till vad vi ska hitta på då :)
Puss


Godnajt

Nu ska jag slänga in rådisarna i buren, dricka vatten och sedan slänga mig i sängen!
Sonny är o tränar så han kommer nog inte på ett tag, så jag lär ju somna själv ikväll, men men. Mer plats åt mig om inte annat!

Pratade nyss med sandra i telefonen och vi har semester samtidigt, alltså vecka 27. Vet ni vad vi ska hitta på då? Vi ska till KÅLMÅRDEN :D coolt va? Sedan ska vi även till grönalund, om någon kan lyckas få upp mig i frittfall så är det sandra ;) Höhö

GOODNATT!


Converse samling!



Haha, kolla min samling :) Det ska bli fler kan jag lova!

Bad kvalité!

Hittar dessvärre inte min kamera. Lägger upp bilder som är tagna med min webcam, haha! Sämst kvalité :) Men men!


3 par nya converse, lila, marinblå, vita!

En äkta kaninpäls, jävligt hemskt, jag vet. Men kunde inte motstå den!

Marinblå trenchcoat liknande!

Thomas sabo armband

Massa örhängen, bruna linser, solglajjer, läppgland, cocospeeling, navelpiercingar, bodybutter, halsband, mm!


Militärgröna shorts och röda med hjärtan, hur söta som helst!

Jättesöt, jättekort klänning med guldknappar

Beige typ jenasskjorta


Nä nu orkar jag inte lägga upp fler. Hah jag sa ju det, sämsta kvalitén. Vad ska man göra när man inte hittar sin digitalkamera? jo, det bästa av situationen. Det där var iallafall en del av det jag köpte!

LONDON!

Då  har jag vart hemma ifrån london i två dagar. Vi hade det otroligt mysigt med massvis av shopping :)
kommer lägga upp bilder på shoppingen inom kort. Sålänge får ni nöja er med bilder på oss!


På flygplatsen efter två timmars sömn på golvet!


Vi träffade även cajsa som bor i london, här är vi på väg till zoo!




Waterloooo!


Shopping på Marc Jacobs


Världens godaste!


Vårt indiska hotell ;)

Tack Lovisa för den trevliga resan!!


min helg

Nu har jag inte uppdaterat på en vecka och jag kände att det kanske var dax nu!
I fredags jobbade jag sista dagen innan mina 10 dagars semester. Efter jobbet gick jag och sonny på systemet och sedan åkte vi till Kallhäll (?) tror jag att det var på emelies studentskiva. Mycket trevligt!
Igår var vi ute med båten, solade lite och åt melon, på kvällskvisten kom Jossan, vi åkte till Söder och drack öl på tre olika ställen. Hon sov även hos oss, och imorse när vi vaknade så körde Jag, Sonny och Jossan en stooorstäding. Så nu är det kliniskt här hemma.

Runt 15 idag kom mamma och pappa o hämtade mig så åkte vi till ikea, så nu har jag piffat balkongen och ska göra om sovrummet lite, helt sjukt hur mycket kläder jag har, men jag vet endå aldrig vad jag ska ha på mig. Farligt att jobba på H&M, handlar så jäkla mycket!

Nu ska jag plocka fram skruvdragaren och hammaren och sätta igång. Detta tar nog helt natten!

RSS 2.0