21 mars

Nu är thailand bokat, fy fan vad bra det känns, förutom att jag fÅr leva fattigt resten av månaden. Men som tur är så flyttar jag hem imorgon så det blir inga kostnader för mat o så! betalar sista hyran på min lägenhet idag! . D

Måndag

Sitter och tittar på ett program om farliga husdjur. Fattar inte hur man kan ha mage till att ha ödlor hemma som kan döda en på mindre än en 1 min! Har sjukt ont i fötterna efte att ha jobbat från halv tio-halv 9. Sjukt lång dag men imorgon slutar jag som tuR är kl 5. Då ska nog jag o Sonny ut o äta på någon mysig restaurang. Jag röstar på pizza hut, så rolig är jag lixom. Men blev besatt av det i London! Nu blir det film the bounty hunter. Puss

Gratis är gott!

Nu har vi nyss kommit hem från föräldrarna, vi värmde först på pasta carbonara och sen stekte vi även pannkakor. Snacka om att vi passar på när det är gratis! Inte nog med det så fick jag med mig en matlåda med pannkakor och 4 stycken ägg hem. Det är ju strålande!

Imorgon jobbar jag öppning till stägning, dvs 09.45-20.30, mår dåligt av att bara skriva det!
Efter ett sådant pass är man mör i både ben, armar och huvud så jag hoppas att min pojkvän har lagat middag, diskat och städat åt råttorna tills jag kommer hem. Men hur stor är den chansen?! mindre än en fis i rymden!

Näe, nu måste jag byta om och slå på en film :)

Godnatt

THAAAAILAND!!

Åååååh, om allt går som det ska, dvs om jag får ledigt från jobbet så ska jag och josse åka till thailand 28 mars!
Vi ska nog vara där i kanske 18 eller 19 dagar, och det ska bli sjukt skönt. Känner att jag behöver en solsemester snarast :)
På onsdag får jag reda på om jag fått ledigt, snacka om att jag håller tummar och tår och allt jag har.
Vi har tänkt att flyga till bankok och därifrån åka till massa små öar och så. Även åka till ett delfinarie och bada med delfiner, det hoppas jag att jag får i födelsedagspresent av jossan. Jag fyller faktiskt 21 när vi är där. Kan man fira det på ett bättre sätt än att ligga i en pool med massa delfiner? icke sa nicke :)


Rayban väder!

Åh vad mysigt väder det var när jag vaknade. Ville bara slänga på mig mina raybans och springa ut och promenera!
Men som vanligt så sölade vi här hemma, åt frukost, tittade på tv, och sen gick vi ut. Tog en promenad till Bromma Blocks och kikade lite. Och vi gick även till elgiganten så jag fick köpa en iphone 4. Så nu har jag blitt med Iphone, det känns sjukt bra. Jobbigt bara att jag måste vänta tills simkortet har aktiverats, det tar typ mellan 2-12 timmar. Jag vill använda den nu, nu, nu! Snacka om att jag kommer börja lägga upp massa bilder här och på fb!!

Nu ska jag och s snart åka hem till mamma och pappa och laga mat. Så blir det lätt i slutat av månaden, när plånboken ekar. Tur att man har föräldrar, annars hade jag svält!



.D

London

Som sagt var london lika bra som vanligt, synd bara att vi inte gick på någon musikal. Men det får bli tripp4 istället :)
Min shopping är jag mycket nöjd med, det blev bland annat ett par hunter stövlar, en longchamp väska, ett par 501or levisshorts och massa mer! Ska försöka ta lite bilder på shoppingen och lägga upp. Men jag har fortfarande ingen kamera så det får bli med webcamen på datorn! höh..

Här är lite pictures:









Smaklökarna is back!

Åh äntligen säger jag bara. Jag har lidit mig igenom flera dagar nu utan att känna någon som helst smak på det jag ätit! Förstår ni vad hemskt, jag älskar mat, jag älskar att äta, jag älskar smaken på det jag äter!
Så nu har jag och sonny vart och handlat, idag serveras det tacos, chips och dip, cola och kanske en kladdkaka om jag orkar ställa mig och baka! Jag vill verkligen äta hela tiden nu, orka folk som bantar. Tänk hur mycket dom går miste om!
Mat är det godaste som finns, nu ska jag laga tacos

over and out!

Rest in peace

Fick nyss höra en hemsk sak, nämligen att en gammal vän har gått bort!
Vila i frid Axel Dahlöf <3

London

Har haft några underbara dagar i london som har bestått av shopping, marknad, mat och drinkar :)
Nu är jag hemkommen och ännu sjukare än vad jag var när vi åkte. Bläää!

Bilder kommer när sandra har skickat dom till mig!

Längsta 3 timmarna i mitt liv!

Vaknade klockan 14 och nu är klockan snart 17 känns som att det gått betydligt längre tid än så. Att veta att man snart får träffa sin käraste gör att tiden går så sjuuuukt segt, gillar det inte.

Daniela ska väl landa ganska snart tror jag, sen bär det av mot t-centralen för att möta upp henne och sedan åka hemåt igen. Ska bli extremt skönt att inte behöva sova ensam inatt, det har jag gjort tillräckligt nu!
hoppas på många fina presenter och mycket mys ikväll, kanske lite god mat också. Har ju så gott som levt på vatten under de dagar hon varit borta men nu blir det ändring på det! :)


Mi corazón









.s

Tar tillfället i akt och gästbloggar lite.

Nu är det bara en natt och en dag kvar tills Daniela kommer hem igen. Som jag har längtat! sedan i tisdags har jag knappt kunnat sova eller tänka på annat än att jag inte får träffa min schimp förens på lördag kväll, det har varit mycket jobbigt att vara ifrån henne dessa 4-5dagar. Men nu är det inte långt kvar :)

Den här veckan har gått mycket långsamt och det har varit sena nätter och ännu senare frukostar. För det mesta så har jag bara suttit vid datorn och ruttnat i väntan på att få samtal från london, men tydligen så vill inte telefonautomaterna "äta" Danielas pengar så samtalen är mycket korta men vad gör det, jag får ju iallafall prata med henne även om det bara är kort :)

Imorgon ska jag sova så länge jag bara kan så att tiden går fort, imorn kommer både min prinsessa och mina presenter!!!!




chacha!                          


.s

här har du din harry potter


men nu tycker jag att du ska komma hem.







.s

Imorgon

Imorgon är det dax.
Jag ska möta sandra i stan runt två för att fika och växlapengar, kanske en promenad också. Sedan ska vi hem till mig och ha filmmarathon. Nu lutar det faktiskt år harry potter filmerna, eftersom att sandra inte har sett dom. Det är ju helt sjukt!
Harry potter is the king!

SEN BLIR DET LOOOONDOOOON!
Tiden har gått så fort, helt galet. Tur för oss :)

Söndag

Idag har jag legat i soffan hela dagen, förutom  när jag gick till apoteket och hämtade ut hostmedicinen och för en liten stund sedan gick jag och finaste till OK och köpte toapapper, höhö!

Det är så skönt att ligga i soffan, jag lyckas alltid somna. Och med filten som jag fick av sonnys föräldrar i julklapp, så ligger nog jag skönast i världen :D  Jag älskar den!!

Finns inte mycket mer att säga om denna dag, tack för mig.

lördag!

Gick tidigare från jobbet idag. Har kraftig hosta och brinnanade lungor!
Så vid 14 gick jag hem och har i stort sätt legat i soffan hela dagen, var förbi brommaakuten vid 21.30. Dem skrev ut hostmedicin till mig, så den ska jag hämta ut i morgon.

TACK GUD FÖR ATT DU GJORDE MIG SJUK SÅHÄR LAGOM TILLS JAG SKA ÅKA TILL LONDON, TACK!

Jag vill ta en iskallt bad och dricka kokhett té nu.
PÖSS

*trumvirvel*

Nu har jga bara 3 dagar kvar att jobba, tisdag, fredag och lördag. Sen är jag låååååångledig! :)
ska bli så jäkla skönt!
Så här ser mina närmsta dagar ut:

Måndag: jobba!
Tisdag: jobba
onsdag: ledig, dvs städa och tvätta
Torsdag: ledig
Fredag: jobba
Lördag: jobba
Söndag: ledig, äta godis o kolla på film, som vanligt!
Måndag: fika med sandra i stan, växla pengar, packa. Åka hem till mig och äta middag sen ska jag och sandra ha film maraton till kl 02.30. för klockan 03.00 kommer taxin och hämtar oss.
Tisdag: LOOOONDOOOON! :D

buuuuu

Har vart en jätte seg dag på jobbet idag, tiden gick så himla långsamt. Och när jag slutade fick jag reda på att jag skulle få sova ensam i natt, det var som att få en käftsmäll!
Sonny ska sova hos sina föräldrar i natt, trevligt, trevligt. Kommer sakna att vakna upp bredvid honom och att försiktigt krypa närmare för att få värme utan att väcka honom :) Himla mysigt!
Men nu får jag skärpa mig, jag ska ju tycka att det är skönt att vara lite själv, att kunna lägga mig i soffan och läsa en bok utan att jag har någon bredvid mig som skriker "jag är hungrig", "kan du följa med till OK" "flytta på benen jag får inte plats", "kan du läsa hööögt".
Men det är inte skönt, jag vill ha någon som går mig på nerverna så ofta den bara kan. Och det är faktiskt sonny jäkligt bra på, jag gillar´t!

2011

Åh, det är så mycket jag vill göra under detta år. Allt ifrån resa till att köpa lägenhet!
Till London åker jag om 9 dagar, och jag håller även på att planera en 3 veckors thailanad vistelse med Ebba. Det hade ju vart pricken över i:t! Bara sola bada och upptäcka massa nya saker, gå i djungeln, äta god mat, shoppa i 3 hela veckor!
Jag skulle gärna vilja åka till L.A också, men det får nog vänta tills nästa år.

Och det här med att köpa lägenhet, det vet jag inte när det sker. Måste vänta tills pappa säger "NU" och då kör jag. Jag ska ju flytta hem till mamma och pappa igen, om ca 2 veckor. Men jag tror inte att jag kommer bo där så länge!
Jag kommer ju sakna min lilla plutt som ska flytta tillbaka till bro i samma veva. Men jag tror det kommer gå bra, jag tror att det blir en nystart i vårat förhållande som om 1 månad ungefär har varat i 2 år, 2 helt underbara år.
Jag vill hitta en shyst lägenhet i stan, gärna vasastan/odenplan där någontans eller också så skulle jag kunna tänka mig att bo på söder. Söder är så jäkla fint tycker jag, alla små bakgator med små mysiga affärer, många olika fik. Och på söder kan man hitta en shyst lägenhet med billig avgift, me like!

Keep dreaming! :)

lördag

Gud vad stolt jag är, jag drack inte så mycket igår. Så jag är inte det minsta sliten idag, det känns hur bra som helst!
Vi hade det ganska trevligt igår, men som sagt nyår är en öerskattad dag. Folk dricker sig jätte fulla för att det finns en anledning till att göra det. Men vem vill inte minnas nyår?
Det är mycket trevligare att åka till landet, äta god middag, åka snowboard och skjuta massvis med raketer!

Runt 19 ikväll ska jag och sonny hem till mina föräldrar, det serveras 3 rätters middag och kanske lite spel!

Puss

RSS 2.0