dålig update

Har varit rätt dålig update nu på senaste. Är ju som jag har sagt tidigare i dalarna med min familj. Vi har firat jul med massa julklappar och god mat! Igår var vi i mora och jag shoppade lite, bland annat:

Nya snowboard kängor, ett par Burton som är brun-vit-rosa!

En mascara för 175 jävla spänn, måste ju iallafall pröva!

En tröjjacka, gråstickad, jättefin!

En tröjja till sonny, stickad svart med knappar!

Ett puder, ett läppglans till mig, och ett till mamma.

Samt lite andra småsaker :)

Imorgon ska jag inviga dem nya kängorna i backen. Ikväll kommer älskling och josse.

Nu ska jag lyssna på julmusik och dricka öl. Uppdaterar förhoppningsvis imorgon med bilder :) Puss


YES, 10 DAGARS LEDIGHET!

Nu har jag jobbat klart för dagen, Otroligt mycket folk som handlade julklappar idag!
Även fast vi har ställt alla kartonger på ett ställ i affären på olika ställen, så frågar var tionde kund: "kan du slå in mitt paket" eller "det är en julklapp". Jag ba; jaha okej, vilken trevlig julklapp! kartongerna står bakom dig. Du får slå in dina egna paket!
Iallafall, dagen gick snabbt idag. Köpte även en present till min älskling! Han kommer bli så fin ;) Kan inte avslöja vad det är, för jag vet att han kommer läsa här idag!

Imorgon åker jag och min familj till Dalarna för att spendera jul och nyår, fan vad jag ska koppla av, äta och åka snowboard!
Älskar att sitta i backen med täckbyxorna och snowboardskorna hårt knytna på fötterna och dricka kaffe. På julaftonsmorgon kl 10 går bilen till backen. OM JAG LÄNGTAR? YEEEES I DO!

Nu vankas det middag,
Later


21/12

Hålla där!
Nu har jag jobbat fem dagar i rad, och är helt slut. Är inte van med att jobba såhär mycket!
Äntligen är min efterlängtade lediga dag här. Nu håller jag på att tvätta, sen blir det städning och senare ska jag nog åka och köpa hårfärg och en ansiktsmask :)
Igår kände jag att jag ville handla innan jag gick hem från jobbet, så jag raffade åt mig två plagg. Nu vet jag inte riktigt om jag vill ha dem. Tur att det är så billigt på H&M!
Iallafall, det var en rosa lång collagetröja och ett par mörka jeansleggings:


tänk....

Idag är det 9 dagar kvar till julafton, det är verkligen helt sjukt!
Om 8 dagar åker jag till dalarna, där ska jag och min familj fira jul, åka sowboard, äta massor med mat och fira nyår. Älskling och josse kommer även upp den 27e för att fira nyår med oss, det ska bli så himla mysigt!


Today

Idag gick jag upp runt 10 för att ringa polisen, det gick bra hoppas jag!!
runt 14 åkte vi hem till mina föräldrar för att städa, sonny fick 400 för att städa kliniskt..Jag drog innan han var färdig. Josse kom och hämta mig med bilen, så åkte vi till barkarby och besökte Rusta samt Ikea. Det jag fick med  mig hem var 101 ljus, varav ett var ett stort lila ljus, en ljuslykta och diskmedel :) Vi avslutade besöket med varsin korv med bröd!

Imorgon blir det jobb för min del, 09.45-18, kan ju bara hoppas att tiden går snabbt!

yesterday

Igår åkte jag och sonny till mamma och pappa för att träna. Sonny och dennis drog till deras gym, jag och mamma drog till vårat. Mamma och jag simmade igår igen. Det är riktigt skönt, men jobbigare än vad man tror. Vi åt även hos dem, pizza, onyttigt, jag vet!
På kvällen kom josse hem till min och sonny, vi drack te och kollade runt på internet. Vi drar ju till Egypten i april, då vi kikade lite på det!

spunk!

Jag somnade i soffan i natt, och här även sovit där hela natten. Vaknade massa gånger under natten, men orkade inte gå in i sovrummet!
Sonny har fortfarande inte kommit hem, jag vet inte vad jag ska ta mig till.



As you die!

Efter jobbet idag, så åkte jag hem till mamma och pappa. Vi åt fisksoppa och till efterätt serverades det marängsviss, MUMS.. Om det är något jag är bra på så är det att äta!
Nu sitter jag och väntar på sonny, som säkert inte kommer komma på några timmar. Jag hatar verkligen att vara själv hemma. Jag blir typ rädd bara jag hör något knaka i köket!

Såg ni förra inlägget föresten? Jag åker som sagt till Egypten med mamma och pappa i april. Dom skulle egentligen åka själva, men nu ska jag med! Har även pratat med josse, så det kanske blir vi fyra som flyger dit. En vecka ska vi vara i paradiset, sola, bada och äta :)

Nu ska jag koka te, byta om till nattlinne, och börja läsa på en ny bok tror jag!


091212

VET NI VAD?

JAG ÅKER TILL EGYPTEN 11 APRIL!


Igår

Hejhå!
Igår var jag och sonny i stan, vi tog en promenad i kungsträdgården, och kollade i diverse affärer. Vi åt även varsin Donut med choklad och strössel på. MUUUMS!
Efteråt åkte jag raka vägen hem till föräldrarna, det var bara pappa och bror hemma, så jag erbjöd mig att laga middag, pannkakor såklart!
Jag ångade verkligen att jag väl började, tror att jag stod och stekte i över en timma, sen åt jag bara en. Verkligen inte likt mig, jag brukar äta minst 5 lixom.
Efter jag vart där, då åkte jag hem, så mös jag och älskling hela kvällen :)


Julmarknad i kungsträdgården


Min otroligt mogna bror!

10 december

Nu har jag nyss klivit upp ur sängen och kokat mig en kopp te!
Snart bär det av till stan för att köpa ett par leggings som jag la undan igår, även en promenad i kungsträdgården och en chailatte.
Ikväll blir det nog städning här hemma, skura och dammsuga, tål inte när det är smutsigt här.

hörs ikväll!

8 december

Nu börjar tiden springa iväg mot julafton, 16 dagar kvar bara! Skönt med 10 dagars ledighet uppe i dalarna, med god mat och snowboard ;D så kommer Josse och Sonny upp också tror dom kommer upp 27e på kvällen! mycket trevligt.

Idag mötte jag upp sandra i stan vid 14.00, fram till nu har vi shoppat, fikat och bara knallat runt.
Jag fick bara med mig en bh och en tröja hem! Måste hålla i mina pengar nu fram tills jul.

Snart kommer sonny hem, då ska vi äta kyckling, ris och sötsur sås som jag håller på att laga nu. Känner mig som en riktig hemmafru. Lagar mat tills min karl kommer hem. FAN VAD JAG KÄNNER MIG GAMMAL!!!!

aja, riset kallar på mig!

bajsungar!

Idag när jag satt på bussen mellan bromma och häggvik så höll jag på att få panik på bussen. Hur kan mammor låta deras ungar springa runt i hela bussen och skrika och hoppa runt? Skulle aldrig acceptera att mina barn sprang runt. Okej om man är utomhus, men på EN BUSS?
Mammorna och ungarna var inte svenska, det var sånna där med hucklor(?) eller vad det heter. Dom är ju verklgen högljudda jämt och ständigt!

Jag satt själv på ett tvåmanna säte och det var nästan så två utav dem 14 ungar som var på bussen stod båda två på mitt säte och skrek till varandra. Det fanns natuligtvis många fler lediga säten, men jag tror sånna där drar sig till dem som irriterar sig mest på dem!

Och vet ni vad det värsta var?
Jo, att jag hade glömt mitt headset hemma!



LÄNGE LEVE HÖRLURARNA, TACK GUD!


andra advent

Idag hade jag och sonny tvättid kl 07. Vi klädde på oss gick in i tvättstugan, startade maskinerna, gick in och lade oss och sov i 40 min, sedan tillbaka till tvättstugan för att slänga in det i torktummlaren och starta nya maskiner, sen in för att sova, osv osv! höll på så i 3 timmar.

Runt 14 åkte jag till häggvik för att träffa loppan på jobbet. När hon hade jobbat klar så gick vi runt i stinsen och tittshoppade!

Nu har jag nyss ätit grisgrynsgröt och sitter och tittar på alpha dog :)
Later

juste

Josse var och hälsade på mig igår. Hon tog med sig massa spel, bla alfapet. Jag har aldrig spelat det och tyvärr hann vi inte pröva!
Men vi hann faktiskt börja planera våran tredje resa tillsammans. Vi pratade om att först åka till Usa och sedan ta en tripp till thailand. Så både tredje och fjärde ska bli av. Jag vet inte riktigt när, men vi ska åka!




5 december

Idag åkte jag och sonny och mötte mamma och pappa på en fika. Det blev chailatte på waynes!
Därefter åkte vi hem och lagade mat, idag serverades det wok men grönsaker, kyckling, kokosmjölk och ris. Det blev vädigt gott faktiskt, även fast det var sonny som lagade! ;)

Eter maten kom lovisa och plockade upp mig så åkte vi till kista, alla nya affärer har ju öppnat, så det var kul att se. Jag fick även med mig en halsduk hem som jag suktat på ett tag, men haft beslutsångest. Men nu är den min!

Nu sitter jag i soffan och tittar på någon jätte bra film på 4an. Väntar även på sonny som sa att han skulle komma hem vid 22!


RSS 2.0