Söndag

Idag vaknade jag och älskling vid 11. Klockan 12 var vi tvugna att kasta oss upp ur sängen för då skulle mamma och pappa komma och hämta oss för att därefter ut och åka båt. Vi åkte till djurgårn, marinstaden och fjäderholmarna men det fanns dock ingen båtplats på fjäderholmarna så vi kunde inte stanna och äta musslor som vr bestämt. Lite synd!
Pappa badade, jag kände på vattnet det kändes faktiskt jäkligt kallt men inte för honom inte!
Runt 4 ungefär kom vi in i hamnen igen och åkte hem. Jag har bränt mig på hela benen armarna och ansiktet.. (jag skulle verkligen inte ha smörjt in mig med oljan), Men jag trodde att jag skulle få mer färg då.

Sonny tog 22 bussen från mig men det var tydligen stopp i tågtrafiken så han blev stående i spånga i en timme. Stackarn. Han kom tillbaka hit och har nydligen blivit hämtad av sin pappa :)
Josse kom hit vid 22 för att vi skulle checka in oss på ryanairs hemsida som man måste. Men hon hade glömt sitt pass hemma så vi får göra ett nytt försök imorgon.

Nu ska jag skriva lite på min annons jag måste maila in imorgon..
PUSS OCH HEJ, LEVERPASTEJ!

Lördag

Idag är det lördag, solen skiner och värmen steker!
Ska snart åka in mot stan och möta Bettina, ta en fika på någron trefvlig uteservering :)
ikväll får vi se vad som sker.
5 dagar kvar till studenten och 6 dagar kvar till Spanien, urskönt!

Jobbajobbajobba

Vetnivad, jag har lagt in mig på 14 nya pass på H&M till sommarn.. Alla är i upplands väsby!

I juli ska jag jobba:
14, 15, 17, 20, 21, 24, 27, 28, 29, 30
och i augusti:
3, 4, 6, 7

Än så länge har jag dom garanterade. Jag kommer säkert lägga in mig på många flera :) Skönt med massa pengar i sommar ju!


Onsdag

Wohoo, idag har jag vart i skolan. Det var studentlunch för alla 3or, det bjöds på buffé med kalla matvaror (?) Det var rätt gott och efterätten var kladdkaka med glass och grädde :)
Efter skolan åkte jag och Loppan till stan, gick lite i affärer, jag köpte ett par skor, ett armband och strumpor. Efteråt åkte jag till karlberg och mötte Sonny. Vi fikade på ett café på Odengatan och sedan åkte vi till Vällingby. Vi åt godis och kramades ;)

NU ÄR DET ENDAST 8 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!!!

Måndag

Idag har jag jobbat mellan 09.45 - 18 i vållingby, stod på barnavdelningen idag. Så enormt söta kläder för bebisar, helt sjukt! Blev även jätte chockad när jag tog kontoutdrag idag, fick 4000 mer än vad jag hade trott :O Alltis kul att få mer pengar än förväntat.
Lovisa kom förbi jobbet idag, dock när det var rusch så det var ju tråkigt!
Efter jobbet åkte jag till stan, mötte Sonny och gick och åt på Harry B James. Entrecoté med pommesfrittes, barbecue sås och vitlökssmör. Efterätten blev brownie med grädde. Maten för oss två gick på 636 kroner, haha... Inte konstigt att man går upp i vikt!
Jag köpte även ett par nya converse idag, ett par gråa.. Jag blir alltid lika glad efter ett par nyköpta converse. Jag blir som ett litet barn igen :D

Imorgon ska jag (som tidigare skrivit) på ansikts behandling. Sedan ska jag shoppa lite inför spanien :) INTE LÅNGT KVAR NU!

Puss


Summertime

Nu känns det att sommaren är här. Idag har jag och sonny gått en promenad i stan. Vi gick i några timmar och tittade i affärer och fikade på Mcd. Mycket mysigt!
Det är bara den här veckan kvar, sen på torsdag nästa vecka tar jag studenten och på fredag drar jag och jossan till Våran lägenhet i Alicante som ligger i spanien i två heeela veckor :) Fan vad skönt.. Hoppas jag får massvis med färg för då kommer jag vara jättebrun när sommaren bara har börjat! wohoo!

Nu ska jag göra klart mitt absolut sista skolarbete
PUSS


vecka 22

Måndag- jobba H&M i vällingby 09.45-18
tisdag- ansiktsbehandling på "en härlig salong"
onsdag- studentlunch i skolan
torsdag- shoppa/ bajen-aik på råsunda
fredag- jobba H&M i vällingby 09.45-18
lördag- eventuellt en båttur till fjäderholmarna med pappa
söndag- ?

Så här ser min vecka ut. Den är fullspäckad med massa roligheter.

Torsdag

Nu kom jag nyss hem från stan, jag och daisy var uteoch drack några öl. Sjukt länge sedan jag träffade henne och sjukt länge sedan jag drack öl. Två flugor i en smäll :)
Nu sitter jag och tittar på ace ventura film, och väntar på att sonny ska komma hit och sova med mig!
Han borde komma snart.
Hörs imorgon, Puss


kanelbullarna...

Jag och Josan bakade ju kanelbullar igår. Det vart nog dem godaste bullarna jag någonsin ätit, Dom blev sjukt stora och kladdiga :) Så det gjorde vi bra..


Nu är det långhelg!

Åkte till skolan för att ha betygssamtal i Arbetsmiljö och säkerhet. VG kommer jag få som slutbetyg i ämnen. Mer än nöjd är jag :) Nu sitter jag och hjälper Sefika med hennes arbete och jag ska snart börja skriva lite på psykologi arbetet som handlar om Borderline.

Idag drar mamma och pappa till dalarna, dom ska fixa lite med huset. Och jag o Sonny ska eventuellt på bajen match idag. Dom möter brommapojkarna! intressant...


 



Nu är det långhelg. Röd dag imorgon ooch klämdag på fredag!

tisdag

Nu åkte nyss Sonny från mig. Han ska han till Bro.
Jag borde, men orkar inte plugga. Imorgon ska uppdraget skickas in till läraren. Känns som om jag inte kommer hinna klart tills imorgon, jag har absolut ingen ork att sätta mig och börja läsa och skriva nu!
Nu ringde Jossan, vi ska baka KANELBUUUULLAAAAAAAAAAR :D
Hon kommer hit om någon timma. Nu ska jag kolla på thats 70´s show!

Måndag

Idag mötte jag Sefika i kista sen gick vi till skolan och redovisade marknadsföringen. Det gick väldigt bra tror jag.. Eller hoppas jag! Måste få Vg i marknadsföring.
Nu är det sporten... måste kolla.
Hejs

justeja

Var ju och fikade med Bettina idag. Mycket trevligt var det, det var ju ett tag sedan vi sågs. Vi måste ju ses lite oftare tycker jag :) Det blev i alla fall en feeeeeet chailatte!!!!!!!!!!

Gotta be somebody

Nu har jag nyss ätit middag, blev väldans sent eftersom att vi har hållt på att flytta hela dagen. Jag var och köpte 5 menyer på donken. Fatta om det var pinsamt!! Folk måste ju trott att jag skulle gå ut och sätta mig på en parkbänk och pressa i mig all mat själv. Men så var det ju (som tur var) inte!

Nu måste jag plugga klart Marknadsföringen som jag måste vara klar med innan jag somnar. Ska nämligen redovisa imorgon. Ska möta Sefo i kista halv 12. För att sedan gå till skolan och redovisa och även plugga filosofi i skolan!
Om jag är tillräckligt frisk imorgon så ska jag även träna och sola :) Men om jag ska träna så måste hostan ha försvunnit helt!

Ska plugga lite nu, Hejs

17/5

Nu har mamma bokat in mig på ansiktsbehandling med massage och olika masker. Det ska bli mycket skönt!
Sen ska jag även boka tid för mina naglar. Måste ju förlänga dom nu till studenten.
Appropå studenten så är det verkligen inte långt kvar nu. På torsdag så är det prick två veckor kvar. Börjar faktiskt bli lite nervös.

Snart ska jag ringa bettina, för vi ska eventuellt fika i stan idag. Är sjukt sugen på en Chailatte och en scones. Äkta summerfeelings på det!

Sweet sunday

Nu flyttas det saker fram och tillbaka här. Idag är den stora flytten för familjen. Även fast vi bara ska bo här i någon månad så måste det ju ändå se fint och hemtrevligt ut.
Sonny flyttade ut idag. Så idag blir jag ensam i sängen för första gången på typ 3 veckor!

Nu ska jag koka kaffe och sätta mig på balkongen ett tag :)


Melodifestivalen

NI GLÖMMER VÄL INTE ATT RÖSTA PÅ MALENA ERNMAN NU?!
Den bruden kan verkligen sjunga. Jag får gåshud när hon öppnar sin mun!


Lördag

Tjena
Äntligen börjar jag friskna till, mycket skönt!
Sjukanmälde mig från Hm i helgen så jag kunde kurera mig :) smart gjort av mig!
Idag har jag och mamma vart på stan, jag fick en jacka och klackskor.
Sen åkte jag och Sonny till barkarby för att gå på maskinmässan. Det var hur stort som helst, min pappa och hans företag hade en monter där. Så det var därför vi åkte dit, faktumed att jag hade aldrig satt min fot på området om inte pappa var där. Det där med maskiner är inte riktigt min grej! höhö xD

Onsdag

Idag gick jag och Sonny upp 08 för att gå till UM, jag hade ingen knodd i magen :) vilken lättnad!
Annars har jag bara legat hemma hela dagen med 40 graders feber och luftvägsinflammation. Sonny drog vid 13 och har fortrfarande inte kommit hem, sjukt tråkigt att vara hemma själv när man är sjuk.
Imorgon ska jag eventuellt till sjukhuset och fixa pencillin. Och om jag mår bättre så måste jag åka till skolan och plugga, jag och Nathalie ska redovisa vårt betygsavgörande uppdrag i marknadsföring på fredag. Spännande!

Nu ska jag nog ringa mamma och få lite mattips!
Puss

Tisdag

VEM DRAR TILL SPANIEN OM 2,5 VECKA DÅ? .....FÖR DET GÖR JAG OCH STUGAN!
Dagarna bara springer iväg. Snart tar jag studenten, sedan blir det spanien, sen har jag faktiskt ingen aning. Jobba som ett fån kanske och ta en 2 månadersresa till thailand i vinter :) låter riktigt lockande.

Idag ska jag plugga som en snelhest. Har sjukt mycket som ska vara klart i början på nästa vecka. Bättre att göra klart allt nu så jag slipper stressa i sista sekund!

Imorgon ska jag till UM och ta graviditetstest. Håll tummarna allesammans, jag är inte redo för en knodd just nu!


jobb jobb jobb

Ligger fortfarande kvar i sängen. Ska åka till jobbet om 40 minuter. Idag ska jag jobba på h&m på Drottninggatan 56.
Skulle hellre vilja ligga kvar i sängen hela dagen och titta på tv och läsa min älskade Twilight bok.
Men men, det är såhär verkligheten är. Skönt att jag är ledig från skolan, iallafall vissa dagar. Jag jobbar hellre än att vara i skolan :)

Nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning, hejsvejs

050509

Lika dålig på att uppdatera som vanligt. Men det händer inget nytt och spännande i mitt liv just nu. Det är som vanligt, Jag och Sonny bor i förorten, jag jobbar på H&M, går ut skolan om mindre än en månad och jag har bokat resa till Espania!

Igår följde jag med babe när han skulle tattuera sig. Det var väldans tur eftersom att på det stället bleker dom även bort tattueringar. Så jag ska nog vänta in lönen sen ska jag dit och pröva på det, är ju inte riktigt nöjd med den i nacken.
Efter han hade tattuerat sig så åkte jag raka vägen till jobbet. Det var h&m på sergelgatan 1 igår. Väldans jobbigt eftersom att affären är 3 våningar med 4 olika ingångar och ett lager stort som råsunda.

Frida mötte iallafall upp mig efter jobbet. Då åkte vi hem till mig och inväntade Sonny eftersom att han hade nycklarna. Seg som han är så fick vi stå och vänta i 20 minuter ;) men jag tycker om honom endå!
Hann vara hemma i 15 minuter innan jag och frida var tvugna att åka till studentskivan. Inget bra drag där inte.
Sonnyboy mötte mig i Odenplan sen så att jag inte skulle behöva åka själv, gulligt :)


.

Lord I know you´ve got a gun

020509

Idag vaknade jag och älsklingen vid halv 10. Vi klädde på oss och drog direkt till grönalund. Men en sak blev vi förbannade över, det var att den nya bergochdalbanan "insane" var avstängd. Vi åkte typ dit bara för att få pröva på den..
Men men, vi hade trevligt endå. Mamma och Pappa kom förbi också, mycket trevligt :)








Update

Hellu, har inte skrivit på väldans länge. Men nu är jag back :)
Valborg firades i uppsala med några nära och kära.








RSS 2.0