söndagsmys

TJÄNNA!
Imorse fick jag frukost på sängen av min man. Mackor med ost, yoghurt och äpple :)
Runt ett så åkte vi in till stan och stekte i solen, träffade även mamma och pappa som hade vart på visning vid vasaparken. Vi tog en promenad allesammans sen gick vi och fikade på waynes, skogsbärspaj och cola blev det för min del. Nu sitter vi i soffan hos föräldrarna och väntar på middag, det blir lamstek med rotsaksgratäng. MUMSSS!

Tio dagar kvar till London nu, fan vad skönt. 5 jobbdagar kvar, hoppas dem går fort behöver verkligen lite ledighet nu!

Puss på stjärten


Madre o padre i vasaparken!

15 days

NUÄRDETBARA15DAGARKVAR!


tisdag

Idag åkte jag tidigare till jobbet för att möta upp linnea, vi skulle shoppa lite på jobbet innan vi började, halv 12.
Men trafiken krångla o hon kom försent. Så från ingenstans dök lina upp, så vi handlade lite tillsammans!
Blev ett par långa jeansshorts, ett linne, solpuder med borste, eyeliner, två par strumpbyxor, ett skärp och ett par ballerina! Woho.
Ska försöka att inte shoppa så mycket eftersom att jag åker till london om två veckor, och där ska det ju storhandlas i  mängder :)
Imorgon slutar jag kl 18 så då ska vi åka o storhandla mat, det behövs verkligen, både kyl, frys och skafferiet ekar när man öppnar dem.
Jag ska även försöka gå och sola imorgon kväll, en tjugominutare sedan måste jag sluta. Man får ju förihelvete canser. Funderar på att börja spraytanna mig istället en gång varannan vecka typ, mycket bättre :)

Nu ska jag dricka upp mitt vatten och sedan gå och lägga mig.

WOOPWOOP

Nu har jag planerat älsklingens födelsedagspresent. Det är ett tag kvar, men jag vill vara ute i god tid!
Fan vad skönt det ska bli. Kan inte säga för mycket för då kommer grabben förstå! :)
Hoppas verkligen jag kan få ledigt från jobbet om jag skulle behöva. Jag får helt enkelt söka mer semester.

WHAT CAN I SAY? IM SO HAPPY!

17 daaaaaays

Nu är det bara 17 dagar kvar till London. Snacka om att tiden går fort!
Det är bara 11 dagar kvar att jobba. Fick tydligen långledigt från jobbet. Denna vecka jobbar jag 6 dagar och nästa vecka jobbar jag 5 dagar, måndag - fredag. Sedan är jag ledig lördag - måndag! Jag ska inte klaga, behöver verkligen ledighet nu. Är helt utmattad!

SÅ OM 17 DAGAR BÄR DET AV!

Riktig söndag

Det spöregnar ute, jag ligger i mjukiskläder och kollar scrubs, samt äter godis. Det enda som saknas är min älskling!



Igår

Igår kom mina föräldrar och hämtade upp mig efter jobbet. Vi åkte till båten och lämnade massa dynor sedan bar det av till Birger Jarlsgatan för att köpa med mig världens godaste thaimat hem.
Josse kom till mig runt nio, då åkte vi till city gross och köpte massa frukt, typ mattenmelon, vindruvor, annanas, och mango. Snacka om nyttigt! Så det åt vi till filmen Big Stan och målade våra naglar oranga! :)
Vid halv ett åkte hon hem. Jag fick sova själv i natt för sonny befinner sig i enköping på deras landställe. Hoppas karln kommer hem idag iallafall!

 

Nu måste jag springa ut, bilen är här!


By bikini, vattenmelon och fjäderholmarna

Hello sunshines!

Nu har jag satt på mig min nya färgglada bikini, packat vatten melonen och sitter och väntar på mamma o pappa!
Vi ska ta våran båt ut till fjäderholmarna så ska pappa bjussa på lunch, me like!



Dagens

Ett Aerosmith linne från H&M, med världens snyggaste rygg, ett par slitna jeans och röda converse (vad annars lixom?!)!






Dr. Martens

I helgen blir dessa skönheter mina. Tänk er med en kortklänning och en jeans jacka, samt bruna ben! SNYGGT!


Zebra och sallad

Hej allesammans!

Igår hade jag en urmysig dag. Den började med en lååång promenad med loppan. Vi la oss i humlan och solade och avslutade med varsin milkshake i kungsträdgården!
När jag kom hem så handlade jag massa mat, kom hem lagade tonfisksallad och inväntade mamma o pappa även sonny som inte var hemma. Mamma och pappa tapetserade vårat sovrum, som blev urtjusigt och även satte upp hyllor i kök och vardagsrum. Har tyvärr ingen kamera just nu så kan ej lägga upp bilder. Men det kommer förhoppningsvis inom kort.

Senare på kvällen så gick jag och sonny och solade här i bromma. Så efter solningen i humlan och solariet så är jag röd som en kräfta på brost och armar samt ansiktet. Snacka om att jag blev trackad idag på jobbet. Blev kallad både kräftan och solariedaniela!
"Jag ska gå ut på min lunch, ska du med?"
"Är du säker på att du ska gå ut det är ju sol ute"
Haha herregud!

Nu ska jag läsa några kappitel :)

Summer times!

Åh vilket härligt väder gud gav oss idag. Synd bara att jag jobbade och bara fick njuta av solen i 20 minuter på min lunch!
Hoppas verkligen att det fortsätter så här nu, på måndag är jag ledig och då vill jag också kunna gå runt i shorts och linne som folk gjorde idag!

Nu ska jag släppa ut råttorna ett litet tag sen blir det film på 6an :) Kommer inte ihåg vilken det var men jag tror att Ben Affleck eller hur killen stavas är med. Har för mig att han är rätt snygg! Så den är säkert bra.

Puss

!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ DIG IBLAND!!!!!!!!

.

26 dagar kvar till underbara london. Nu får tiden skynda på sig lite, behöver komma bort lite. Vara ledig ett par dagar och shoppa som aldrig förr, äta god mat och promenera hela dagarna!




Take me to my paradise!

vikariat!

Idag fick jag förlängt vikariat, wiho :) Känns jätte bra att jobba i samma butik nu. Förut hoppade jag runt mellan alla h&m som behövde hjälp, men nu är jag fast på sergelgatan 1!
Mitt vikariat träcker sig nu fram tills slutet av september och sedan blir det förlängt igen. Man skriver bara på kontrakt för ett par månader för att sedan ha ett samtal om man vill stanna kvar på butiken!
En fågel har även viskat i mitt öra att det vankas löneförhöjning i juni. Kan ju inte bli mycket bättre :)

jobb jobb jobb!

Har nu insett att jobba är livet. Börjar jobba som 16 åring och jobba i nästan 50 år, sen är man gammal!
Och varför jobbar man då? Jo jag jobbar för att kunna shoppa och köpa mat. Men tänk om någon kunde skapa trenden att vara naken. Det är snyggt att vara naken, och att det är klass att bo på gatan!
Men då kanske ingen skulle jobba, och då skulle vi inte få någon mat. Men tänk om alla kunde göra varsitt fiskespö och fiska några timmar varje dag, få upp lite mat och göra egen sushi! as gott ju!

Tycker att det ska bli som förr i tiden. Att jobba var att kassta spjut på rådjur, grilla dom och äta dem. Och såklart ska det vara männen som jagar. Jag skulle då aldrig kunna döda ett djur. Inte ens ett fisk liv skulle jag kunna ta. Dom ska få leva precis som vi gör!

Nu har jag fått skriva av mig lite. Precis vad jag behöver när inte min man är hemma!
Tack för mig!

zebra är hett!

På måndag kommer mina föräldrar hit och tapetserar! Jag ska ha en fondtapet i sovrummet med zebramönster. snyggt eller vad? as hett!


godis is the new size 0!

Jag äter så jäkla onyttigt nu förtiden. Godis till frukost, toast till middag typ, Men jag verkar bara gå ned i vikt. För bara någon vecka sedan hade jag strl 26 i jeans, nu har jag 25. Jag hade s i tröjor, nu xs. Det sjukaste är att jag hade 75 A-B i bh strl, nu får dom knappt plats i en C. Det är som att allt onyttigt och gott hamnar direkt i mina bröst medans det nyttiga hamnar i min kropp!

yeye, jag måste iallafall börja äta nyttig nu. Min kropp kan ju inte må bra av allt godis + att det är sommar nu, i dont wanna be a frog!

älskling

Älskling, kom hem. Behöver närhet nu!


london

30 dagar kvar, bitches ;D


fan vad dålig jag är!

Jag suger verkligen på att uppdatera. Jag vet!

Denna natt har vart hemsk, sonny har inte kunnat sova på hela natten, och jag har vaknat och somnat om säkert 25 ggr. Så nu är jag helt slut, ligger i soffan och mår illa!

Skulle behöva komma ut ett tag men vädret är inte så himla lockande. Tack gud för att du gav mig bajsväder på min typ enda lediga långhelg! yeye...

Nu ska jag kolla på stargate eftersom att det är det ända som går på tv just nu!


Mi corazón

 




Tú eres mi noche, mi día, mi sueño.
Mi sol, mi cielo, mi mar
Mi ángel, mi vida, mi todo
Mi corazón, mi mejor amigo, mi princesa.

Te quiero










// mr.x

RSS 2.0