hejhjopp

Idag började jag dagen med lunch med lovisa, vi åt kina buffé. Efter det gick vi och köpte löshår. :) vi gick hem till henne och sydde på clipsen och sådär. Runt 4 mötte jag Sonny på Centralen vi gick runt i stan i typ 4 timmar och handlade kläder och fika, mycket mysigt må jag säga.
När han åkte hem så mötte jag Lovisa än en gång för att gå och sola, vi solade 20 minuter sen gick jag hem.
Nu har jag städat eftersom att jag hade slängt alla nytvättade kläder i hallen och det gick inte hem hos min mamma. Så det var bara att plocka ihop och trycka in i nått tomrum i garderoben.

Efter stan kom jag hem med: en heidi klum tisha, en tisha från gina och ett par jeans leggings :)

imorgon ska jag på möte hos H&M i liljeholmen, jag måste upp kl 07 så nu ska jag hoppa i säng!
Puss



Love you big brother

Tisdag

Mamma fick nyss igång internet, yey.
Imorse mötte jag upp lovisa och vi drog till karolinska och gymmade, körde sten hårt idag, sjukt bra :)
Ojsan, tajm för käk.


Söndag

Idag vaknade jag och Josse vid 12 hon drog kort därefter och jag gick till jobbet. Idag var det verkligen to much!
Det var massa folk på dagen sen närmare mot kvällen så var det ingenting verkligen ingenting.
Tittade igenom mina mail när jag kom hem och såg då att jag fått jobbet på H&M, WOOOHO.
Så jag ska dit på torsdag morgon på introduktionsmöte (?) ska bli trevligt.
Så nu är jag här. Jag går i skolan, har två jobb och ligger i med träningen. Herregud, hur ska jag orka?!
Tror det kommer gå strålande och att det kommer bli jätte kul :)


Updates fredag + lördag

I fredags mötte jag upp Sonny och vi gick på bio, vi såg bed time storys och the international. Alltså två hela bio filmer. Jag brukar alltid bli sjukt seg efter en men det var mycket trevligt :)

I lördags jobbade jag till 18 därefter mötte jag Bettina. Vi tog en fika på espresso house på Odengatan. Pratade om allt och ingenting. Det var ju riktigt länge sedan vi sågs babe.
På kvällen kom jossan hem till mig. Jag böt om och sminkade mig sen drog vi ut och drack öl. Vi kom hem till mig igen vid 03-03.30 då somnade vi direkt...

Hejs


transformers

Håller på att ladda ner Transformers, det var så himla länge sedan jag såg den :) 95% står den på.
Har inte pluggat någonting idag även fast en uppgift ska vara klar imorgon till mediakommunikationen. Herregud, måste angagera mig mera nu sista året. Tänker fan i mig inte jobba på donken resten av livet (skämt och sido).
Imorgon är det mördar dagen i skolan 09-16.30. fybubblan!
dax för TRAAANSFORMERS, godnatt


Torsdag

Idag åkte jag till kista för att möta loppan klockan 9. hon trodde att vi började då men NEJ NEJ!!! ... vi började inte förns klockan 15. Ja, jag vet att vi skulle ha börjat kl 13 men den lektionen var ju inställd! Så du hade lite fel bara. sisådär 4 timmar!
Vi struntade i lektonen, käkade i skolan och åkte hem. Jag lamig och kollade på tv sedan vid 18 gick jag och mötte Lovisa för att träna.
Nu sitter jag och äter kakor(NYTTIGT, VERKLIGEN!) och tittar på "lyxfällan".
 Skriver senare, / dnm

good night dudes

Nu har jag precis lagt på telefonen hade först telefonsex med Sandra och sedan ringde jag Sonny, han som precis somnade mig i örat. En fråga bara,  ....hur tråkig är jag att prata med egentligen?

Fikade ju med Hanna idag, vi gick till waneys coffé på drottning gatan. Chailatte och muffins blev det, onyttigt med otroligt gott för det var så länge sedan jag drack en chailatte.
Vi satt där cirkus två timmar och pratade skit, mycket trevligt må jag säga :)

Sandra har nydligen fixat in en Ipod här i bloggen, wohoo.. tack hjärtat <3
Jag börjar tidigt imorgon, kvart i 10 men jag ska möta Nathalie runt 09. UUUSH PÅ DET!!!
Det finns vissa dagar när man vaknar och bara vill stänga av alarmet och somna om. Fortsätta drömma, den drömmen som avbröts av alarmet, sådanna morgonar har jag haft nu i säkert 2 veckor. GE MIG STUDENTEN FTW!
Vi kommer bara närmare och närmare för varje dag som går. Snart kan vi säga: imorgon är sista skoldagen föralltid. FATTAR DU? ..FÖRALLTID!

ojoj, måste sova. /DNM

-

ÄCKLIGA JUMPASKO


Onsdag

Ledig ifrån skolan idag som sagt var :)
Vaknade imorse och gick till sjukhuset, jag var väl där runt halv 10. Allt gick bra och doktorn skrev ut ett helt apotek till mig, skämt och sido.
Jag var på anställningsintervju på H&M halv tre, hoppas det gick bra. Finns inget annat att göra förutom att hålla tummarna!
Nu har jag nyss pratat med Hanna vi ska mötas på en fika i stan.. Så hon är inne kvart i och vi ska ses vid centralstation. Länge sedan vi träffades, verkligen hur länge sedan som helst?!
Nu ska jag klä på mig, puss

Tisdag

Jag hade endasten lektion i skolan idag. Efter skolan åkte jag hem och sov i 1,5 timme sedan bar det av tillOdenplanför att möta Lovisa.
Vi tog bussen till karolinska institutet för att köra ett spinnings pass. Och hörreni ni, det var nog det jobbigaste jag har gjort i mitt korta liv. Svetten bara flödade som tur var så hade vi med oss svetthanduk och vattenflaska. Det var prio 1 i denna träning.
Efter vi hade tränat klart så tog jag en promenad hem, från Solna bron till Östermalm (?) mycket träning nu!
När jag kom hem så var det bara jag och pappa hemma så vi ringde och beställde sallad ifrån pizzerian, MUMS... Känner mighelt nyttig, har inte stoppat i mig något onyttit idag. Känns sjukt bra :)
Nu måste jag sova för imorgon är det en lång dag:

09:00 sjukhuset
12:00 åka till mammas jobb och hämta mina jobb betyg
12:30 eventuellt möta sandra för en liten shopping runda
14:30 arvetsintervju på h&m
18 ->  gymma eller långpromenad

Håll tummarna för mig, PUSS


00:27

Nu måste jag försöka sova, inte för att jag är trött utan för att jag måste.
Ska gå hemifrån 08:50 imorgon så har jag skola till 12. Då åker jag hem och håller mig sysselsatt i några timmar. Kanske till och med tar en runda på stan i min ensamhet. Sätter mig på espresso house och pluggar maby!
Klockan 17 ska jag iallafall möta Lovisa för att kl 18 börjar vårt första spinningpass. Åh herregud, jag som inte har sveriges bästa kondition precis. Kommer vara helt utslagen efter det.
God natt allesammans




10 saker

Nämn 10 saker om dig själv som ingen vet:

1: Jag hatar killar med jumpa skor. Dvs "träningsskor/joggingsko"
2: Jag är rädd för spöken
3: Jag håller andan när det passerar en ful/äcklig människa
4: Jag måste sova med ansiktet mot dörren om jag sover själv
5: Jag är rädd för blåalinjen
6: Jag vill börja på balett
7: Jag hatar småkryp
8: Jag är rädd för att bli gammal
9: Min favoritfärg är grön
10: Jag älskar barnprogram

Jag utmanar Sandra (osorio.blogg.se)

tvvvvvv

Känner bara att jag är tvungen att skriva(igen). Jag sitter och tittar på lipstick jungle med mamma. Det är bra faktiskt, riktigt bra. Jag håller även på att ladda ned 2 sesonger Gossip Girl, dom ligger sammanlagt på 31 gig. Så det tar enormt lång tid för dem att känna sig redo att spelas upp, yeye, bättre sent än aldrig!
Nu är det paus IGEN, jag hatar raklam iallafall när det är bra program. Jaja, slut skrivet för min del!


 


dubbiduba

Okey bad idea, bad idea daniela. Har nyss druckit 2 koppar kaffe och känner att det var en riktigt BAD IDEA. Hej jag kommer sitta vaken i nåra timmar helt speedad och typ bomba med inlägg för mina fingrar kommer inte palla trycket av allt koffein. Hello koffeinbrain!

dubbiduba

Okey bad idea, bad idea daniela. Har nyss druckit 2 koppar kaffe och känner att det var en riktigt BAD IDEA. Hej jag kommer sitta vaken i nåra timmar helt speedad och typ bomba med inlägg för mina fingrar kommer inte palla trycket av allt koffein. Hello koffeinbrain!

<3

 Det är så tråkigt att det är vinter idag, men eftersom en kall drink passar som hand i handske med en kväll fylld av headbangande är det minsann inte fy skam. Får se om det blir någon drink för mig idag!

update + Lördag

har inte kunnat skriva, internet har vait jätte långsamt!
Iallafall... Personalfesten som jag var på i tisdags var trevligare än vad jag hade trott att den skulle vara. Det blev väldans många drinkar eftersom att Hedvig (min brors ex) var där. Hon ville få mig onykter så att jag skulle kunna släppa loss! ...hon lyckades med andra ord!

Har inte gjort något mer speciellt denna vecka.

Idag har jag jobbat hela dagen, slutade vi sju så nu sitter jag hemma och tittar på tv och väntar Josse :)
Hejs

Personalfest

Idag är det personalfest för oss på K4 + Sveavägens Mcdonalads. Kommer säkert bli trevligt om ingenitng spårar. Men jag ska inte vara kvar så länge eftersom att jag har skola imorgon. Festen kommer att äga rum på K15, dom kanske kunde ha valt ett bättre ställe men det är skönt att det är nära hem.
Nu ska jag börja sminka mig och sådär. Kanske skriver när jag komemr hem därifrån :)
/Dnm

Tisdag

Har nyss tittat klart på Andra avenyn. Jag är så himla glad :) Kim har inte Hiv!
Hade en lektion idag i skolan det var Mediakommunikation B. Helt okej faktiskt.
När jag kom hem så sov jag i ungefär en timma, sedan mötte jag upp Lovisa. Vi gick till Partystore och hon handlade en Rosa Pinata. Riktigt stekig faktiskt!
Ska se klart på Made skriver snart igen

Måndag

Efter skolan idag hämtade Josse mig, då åkte vi till sf och såg på bio "stjärnorna lyser i taket". Den var riktigt bra, trillade faktiskt ner några tårar på kinderna. Jag rekomenderar den verkligen!
Efter bion åkte vi Solna och dansade Afrikandans, det var as tungt. Dock sjunkt roligt. :)
Åkte hem och käkade köttbullar sedan gick jag på promenad till Odenplan och mötte Lovisa, träffade även Navid. det var ett jäkla bra tag sedan.
Men nu ska jag sova Puss


 


(ser du likheten Sonny?)


 


00:35

Mina tår är 10 isbitar, jag fryser och har ont i huvudet! ...herregud.
Har vart ute med Lovisa, vi satt i Obsan och snackade strunti ungefär 2 och en halv timma. Hade faktiskt ganska trevligt förutom att jag var tvungen att dansa varannan minut för att värma upp fötterna.
Men nu är jag hemma, har borstat gaddarna och har hoppat ner i sängen, sjukt skönt :)
Ska försöka hitta en film att titta på och som jag även kan somna till så det måste vara en tråkig, uttjatad eller långtråkig film. Får se vad jag hittar.
Jobb imorgon 13-20, jag säger bara hoppas tiden går fort!
God natt gullegrisar

lördag

Gud vilken jobbig dag, har jobbat hela dagen 12-19 hur mycket folk som helst 1000000 stycken happy meal. Och det blev inte roligare när jag visste att mamma och Dennis var i vaxholm och åt gott och hade det mysigt med släckten.
 Simon kom dock och handlade av mig på jobbet, länge sedan man såg honom.. Så det var trevligt!
Nu sitter jag i soffan har nyss ätit Hawaii sallad och tittar på melodifestivalen. Dock sjukt tråkigt att Marie inte kom med, hon var ju faktiskt bäst. Henns klänning, den var ju helt underbar!
Nu ska jag klä mig fruktansvärt varmt och gå ut och möta Lovisa, blir nog ett stopp på seven eleven för jag är så himla kaffe sugen.
/Dnm


fredag

Idag har jag tittat klart på "sagan om dom två tornen" och även på "sagan om konungens återkomst". Så nu är jag klar med den boxen. Börjar eventuellt på Harry Potter boxen ikväll. Det finns ju inget bättre än Harry, han är så himla cool!
Jag mötte upp mamma när hon slutat jobbet. Då gick vi till Ica och handlade: Chips och dip och Ben and Jerrys. Sen svängde vi förbi thai stället på Odengatan och köpte med oss Thai mat hem. Det var så sjukt starkt, jag var tvungen att klunka ett glas mjölk efter varje tugga. Så brukar det ju inte vara ... Men gott var det!
Nu ska jag lägga mig i soffan med min mjölkmage och titta på Lipstick Jungle reprisen och äta Ben and Jerrys :)
Puss

...

Just nu har jag en sån där JAG-IRRRITERAR-MIG-SOM-FAN-PÅ-DIG-PERIOD. Och det finns en anledning, oja de finns det. Get a life and BE YOUR SELF for god sake !!!

torsdag

Kom till skolan och fick veta att lektionen var inställd, så det var bara att åka hem igen. Men det var lika bra det eftersom att jag behövde tvätta. Dem rena underkläderna tog slut idag, så då är det ett måste att slänga in tvätt i maskinen.
Det är nog det ända jag har gjort idag som också är värt att nämna. Justja, har tittat på sagan om ringen också. Den är ju ca 3 timmar lång. Åt en chokladkaka, inte bra!
Nu ska jag se klart på filmen på 3an sedan ska jag slå på "sagan om dom två tornen" som är andra delen av sagan om ringen :).
GOODNAJT

00:10

Gick ifrån Daniella hem till Daisy vid 08:30. När jag kom dit så drack vi te och pratade, samt mös lite med lady och Nathalie :)
Runt 12 promenerade vi ner på torget där vi åt kina buffé. Jag orkade bara en halv tallrik med mat och det är verkligen INTE likt mig!
Jag tog 13.53 bussen till bålsta där jag mötte upp Phernilla på en fika på finkan och efter ett tag kom Sandra, Bea och Terese också. Vi satt och pratade ett tag sen bar det av till gympasalen där det var fotbolls matcher. Jag tittade ett tag sen åkte jag hem, Somnade på tåget och vaknade upp precis när tåget saktade in i karlberg, vilken jäkla röta.
Jag mötte upp pappa och handlade lite godis sen dess har jag bara tittat på tv och andra avenyn!

Ajuste.. jag kollade även min mail som jag aldrig brukar göra. i inkorgen bland mina 148 olästa mail hittade jag ett ifrån H&M där det stod att jag var välkommen på en anställningsintervju!

Kan bara hålla tummarna att det går bra på intervjun som äger rum den 18 februari 15.00!

Godnatt allesammans

onsdag

hejsan hoppsan morgon människor!
Sitter hos daniella med en kopp kaffe och har precis vaknat.
Hon skulle egentligen ta 07.20 bussen men hon bestämde sig för att hoppa över första lektionen och ta 09.00 bussen istället.
Så när hon drar så ska jag gå hem till Daisy och väcka henne :)
Igår när jag kom hit så tog vi en fika, Jag, Daniella, Daisy och Jampo med kompis. Och babyn såklart. Sötaste jag har sett... på riktigt!
Jag och Daniella kom hem till henne vid typ 6. Då började hon platta mitt hår och satt in hennes löshår och sminkade mig. Tog sjukt mycket bilder.
Hörs senare, puss


Måndag

Sumpade förgäves min (plugg?) till datorn. den som sitter på laddaren så jag har ej kunnat starta min dator på tre dagar. Jag trodde att jag skulle hitta den efter en storstädning i rummer, men icke sa nicke. Kanske råkade dammsuga upp den. Men nu har jag köpt en ny :) Woooho
I lördags var jag ute, det blev Chaplins. Vi firade Amarisa som fyllt 18. Hade en riktigt trevlig kväll men det blev lite för mycke öl för min del.
I söndags jobbade jag 12-20.30. Sjukt jobbigt pass eftersom att jag var så himla bakfull. ehehhe
Nu sitter jag i min säng och ska snart titta på filmen "Bolt".
Imorgon blir det eventuellt Enköping för min del. Måste ju hälsa på Daisy och lillfisen. :) sover eventuellt hos Daniella.
Antingen skriver jag imrogon eller på onsdag. Godnatt




RSS 2.0