!!!

51 dagar kvar!


måndag

Gud vad skönt med en dags ledighet, man uppskattar verkligen att vara ledig när man jobbar 5 dagar i veckan.
Jag sitter och dricker en kopp kaffe och väntar på sonny som ska komma hem ifrån jobbet. Sen bär det nog av till stan för det är så jäkla fint väder ute idag :)

Igår bjöd min bror mig och sonny på middag, det serverades pasta carbonara. Vi kollade på wipeout tillsammans sen åkte jag och babe hem och kollade på james bond!

nu blir det frulle!

13/4

Imorse mötte jag upp Lovisa för en stadspromenix, vi promenerade från odenplan till stan. Slank in i några butiker på drottninggatan. Jag hade intalat mig själv att jag hade köpstopp men icke sa nicke, jag fick med mig en jacka, en tröja och ett par sunglasses hem. Vi tog en fika på strandvägen vid vattnet, satt på marken och dinglade med fötterna över kanten i bara tisha. Värsta summefeelings!
Vi åkte även och hälsade på loppan på jobbet i fridhemsplan. Mycket trevligt.
När jag kom hem så lagade jag och sonny våfflor och efter maten satte vi oss på balkongen med varsitt glas vitt vin :)

Bilder på de nykommna kommer nog upp lite senare!

goodbye


inte länge kvar nu...

56 Days left!!


Mot vetrinären!

Nu har jag fått vikariat på en butik. Så jäkla skönt! Som tur det är så fick jag det på min favoritbutik och även min favorit avdelning Divided! Sergelgatan 1 kommer jag nu jobba på i framtiden. Jag har en månads prövotid! Men det ska nog gå bra :)

Om 30 min så kommer josse och hämtar mig, vi ska till vetrinären med min stackars råtta. Han är sjuuuk! :( Sårskorpor på hela kroppen typ. Tänk om det är skabb? om tur är så smittar det inte till människor, men då har den andra råttan också fått det, så båda får följa med idag!
Sen ska jag färga josses hår, blonda slingor.. Wihoo ;D


Later

Så...

Nu har jag tid att blogga igen!

Jag var som sagt hos frisören och la i guld slingor i håret. Det blev väl okej. Ska tillbaka om en månad ungefär och lägga i vitblonda slingor. Måste färga i omgångar eftersom att mitt hår är rätt så slitet!

Efter frisören så åkte jag hem för att vänta på släkten som skulle fira mig med fika. Jag gjorde marängswiss!
fick ett jätte fint armband av mormor och lite olika saker från lush av lina. Dom luktade jätte gott. Så nu står dom i badrummet och sprider lukten :)

På kvällen kom lite vänner till mig, vi åt middag och sedan bar det av ut! Jag hade faktiskt ovanligt kul :)

det var nin lördag!


nu...

Nu sticker jag i väg till frisören :) Bye babes!

jahapp...

då var man tillbaka till verkligheten igen!
När jag kom hem så la jag och baby oss i sängen och kramades i ungefär 30 min, sen åkte vi till stan och tog en promenix.

Idag har jag jobbat 08-16, blev även smittad av johan. Blev febrig och jätte förkykld! Han hade legat hemma i 3 dagar helt sjuk, och nu orkade han inte vara hemma längre, så nu åkte jag på skiten. Herregud, nu kan jag ju inte bli sjuk. Jag måste ju jobba för att tjäna ihop pengar till föda ;) eheh

Justeja, igår kväll åkte jag och Sonny till vallentuna och köpte en MEGABUR till våra råttor. Snacka om att dom blev happy!

Nu ska jag göra té :)


20!

För det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra, hurra, hurra!

mjao

Sitter i bilen på väg hem. Det är det värsta som finns, att åka hem! Det är skönt när man kommer hem, men det är just vägen hem som är så äckligt jobbig!
Är väl framme i bromma runt 14-14.30, då ska jag slänga miG på baby och ge han en stor kyss. Sedan ryktades det om att vi skulle på en promenix.

to be continued..


Dalashopping

Hejsan!

Imorse åkte jag och min kära mor till Mora för att kolla lite i affärer o så. Men allt var stängt förutom åhléns, så vi gjorde det bästa av situationen o shoppade på där. Vi fick med oss hårfärger och lipsyl hem. Bättre än inget iallafall. Så ikväll ska jag försöka bli blod igen! Snacka om att jag är närvös. Jag vill absolut inte bli gulhårig!

Efter mora blev det snowboard backen. Satt i linne på uteserveringen, så varmt var det. Nu vankas det sommar. So happy!

Ikväll får jag bestämma mat, eftersom att jag fyller 20 imorgon. Så jag har bestämt att vi ska äta på Jugen Jon, det är en pizzeria på sollerön. För mig blir det nog en ost och skinksallad. Nu ska jag börja min diet ;) Snart är det sommar och då ska man vistas i bikini. Vill ju inte se ut som en padda! höhö


Today in dalarna

Idag blev det snowboardåkning, dock bara tre åk för min del. Har börjat få kramp i vänster fot när jag åker. Det kanske beror på att jag har blivit riktigt otränad i benen. Muskler i ben behövs när man åker bräda, speciellt i hög snö!

Nu på kvällskvisten har vi ätit påsk middag hos mormor och morfar, helt gudomlig mat. Blev så fruktansvärt mätt!
Min kära far lekte även påskhare, han gömde varsitt påskägg ute på tomten till mig och dennis. Dock på samma ställe så jag hittade båda! Wooho :)

Saknar min skrutt!


Jag och bror i backen idag, gud vad vi ser ut!

Tack för mig

Tjena!

Nu har jag nyss pratat med baby i telefon i ca en timme. Mamma ligger och snarkar i andra soffan och pappa ligger o gör detsamma i sängen! Tror mitt huvud kommer sprängas i natt. Jag ville inte sova i lilla stugan helt själv så jag sover i stora huset i en utav sofforna. Min käre bror är i mora och festar med hans brudar....



Glad påsk!

Godmorgon!

Pappa kände ett behov av att få upp mig o dennis för tidigt idag. Sällskapssjuk människa!
Så halv 9 gick jag upp och klädde på mig och åt risgrynsgröt. Och nu sitter hela familjen malmsten färdiga framför tevo och väntar på att vi ska åka kl 10. Jag kunde lixom ha sovit i en timme längre!
Men nu ska jag inte klaga, mamma och jag kanske ska ta en sväng till mora innan vi åker till backen. Jag ska nog köpa hårfärg. :)


Igår blev det fullt hus här, alla var fulla och glada och vi åt god mat och mormor hade med sig en god tårta! :)


+

Det finns faktiskt positiva saker med vårat landställe också. Idag har vi vart i Gesunda, men jag kunde inte åka snowboard idag för jag har så ont i min stortå!
Men imorgon blir det bräda iallafall. Janna skulle nog komma till backen och dricka en kall öl med mig i solen. Mysigt!

Nu måste jag hoppa in i duschen, gästerna kommer om 40 minuter.

xx

gummistövlar, insekter och bajs

Jag har märkt att jag inte är den landettjejen som jag trodde. Jag har sagt till vissa att jag vill köpa ett hus på landet och ha massa hundar och en stor gård. Men nu har jag ändrat mig!

När vi kom fram till vårt sommartälle i dalarna så tänkte jag, vad gott det skulle vara med té! Jag kokade mitt té och hällde upp det i en kopp och i med en söderté påse. När jag väl skulle ta min första klunk av det så såg jag något litet svart som simmade omkring i min mugg. Det var en skalbagge, fattar ni EN SKALBAGGE I MITT TÉ! Så det var ju bara hälla ut det.
Efter det så skulle mamma och jag gå ut och röka, då ser jag en spindel som hänger i en tråd precis bakom mig. Spindlar är det värsta som finns!

Och sen då... när pappa och jag skulle ut och hämta ved så låg det en stor, kladdig bajshög mitt på tomten. Det var ju bara att sätta på sig gummistövlarna direkt. Jag ville ju inte ha bajs under mina UGG´s!

Så jag tänkte bara säga att jag ska bo i stan hela mitt liv och aldrig flytta ut på landet!


God morgon solstrålar!

Nu är jagb packad och klar, sitter och väntar på att min familj ska komma och hämta mig. Men det är alltid så att om dom säger attb dom kommer kl ett så kan man alltid räkna med en timme senare. Så jag gissar att dom är här vid två! Då bär det alltså av till dalarna, det ska bli sjukt skönt att vara där och koppla av, äta god mat, åka snowborad och dricdka vin och spela spel :)
Ska bli så gott med påskmat också, ägghalvor, MUMS!

Jag tar med mig datorn så om jag lyckas koppla upp mig i skogen så kommer jag säkert uppdatera. Kommer sakna min babe så jäkla mycket, och mina älskade råttor. Men som tur är så kommer jag hem på måndag igen. Men då är det ingen vanlig dag för då är det min födelsedag!

updaterar säkert när jag kommer fram.
PUSS

RSS 2.0