Såhär började det...

Jag var 11år, flyttade till bålsta. En håla som ligger i Uppsala län. Började femman i grönadalen skolan. Klassen var ur trevlig och jag fick snabbt nya vänner.
i sexan gick det en tjej som hette Daisy. Hon var den tjejen som var lite smått uppkäftig mot lärarna (om jag ej minns fel). Vi började prata i och med att vi hade en gemensam vän. Vi blev snabbt bästa kompisar och umgicks varje dag. Vi gjorde massa hyss tillsammans som jag ej vill nämna här. Men en sak, vi snodde en båt och den målade vi om. Hel gul blev den och när den var färdigmålad så sålde vi den till våran lärare för 200kr. Vi hade några som vi trodde var våra vänner, men tydligen inte eftersom att dom gick och sa till läraren hur det låg till med båten. Han ringde till våra föräldrar och vi blev tillsagda att vi ej fick umgås med varandra. Men hallå? -ofta man slutar umgås med sin bästis bara sådär?!
Vi träffade i smyg ett tag tills vi struntade i vad våra föräldrar sa och då började vi gå hem till varandra som vanligt igen. Det fungerade bra och det var inget mer med det.
Men när jag började i 6an eller kanske 7an tror jag att det var så flyttade Daisy till Enköping. Till en början så åkte jag dit minst varje helg. Vi gick promenader med hundarna, gjorde lite små hyss tillexempel: skylltarna som finns direkt när man kommit in i Enköping. Dom är rätt höga så står det: "Välkommen till Enköping, sveriges närmsta stad" (eller liknande). Vi klättrade upp på dom och bildade nya ord av meningen. Vi skrev massa fula ord osv. HAHA
Men efter ett tag så blev det lite långt att åka till Enköping varje helg. Så vi gled ifrån varandra en del. Jag flyttade till Stockholm, hittade nya vänner. Hon lärde ju känna folk i Enköping eftersom att hon gick i skolan där.

Men nu för ca 1 år sen började vi prata mycket igen. Vi ringde varandra ofta och pratade om att mellan himmel och jord. Jag kom till Enköping och hälsade på henne och hon nämnde att hon var gravid med hennes nuvarande pojkvän.
Jag blev glad för hennes skull och jag tror att hennes graviditet gjorde henne till en annan person, en bättre person... om jag ska vara ärlig.

Den 16 December ploppade lillfisen ut, och hon ser redan ut som en prinsessa. Grattis babe!


WOHOO

Hänga gubbe is the shit =D


I could be your hero

Hejsan hoppsan alla idioter som sitter hemma och läser detta på en fredags kväll.
Ja, jag är väl också en idiot eftersom att jag sitter och skriver nu, men jah har en undanflykt:  jag kunde faktiskt vart ute vid det här laget. Men jag skulle egentligen jobba imorgon och fick ett samtal nyss att jag kan vara ledig imorgon. Visst, det är skönt att vara ledig imorgon. Men jag hade velat veta det tidigare så att jag kunnat planera någonting inför kvällen.
Pratade med Bettina tidigare idag, hon skulle till Ropsten och föra sen ut på krogen. Jag hade kunnat följa med henne. Men tackade förgäves nej eftersom att jag inte vill lukta alkis på jobbet.
Nu sitter jag hemma och tittar på Lets dance. JAG VILL OCKSÅ KUNNA DANSA SÅDÄR!

Igår... Jag mötte Loppan i Barkarby, vi åkte in till stan och tog en öl och spelade lite. Sen promenerade vi hem till mig och på vägen hyrde vi en dans film som var tung. Loppan somnade och missade halva filmen. Inte konstigt att du tyckte den var dålig Loppan!? muahah

Nu ska jag äta upp min Ben and Jerry´s glass, strawberry-cheesecake. MUMS!


Sommar

Det finns nog fler än jag som sitter och funderar på hur sommarn kommer att bli, vart man ska resa och om man tar studenten som jag gör så vet jag att vissa har lite ångest över att du inte vet vad du ska göra efter sommarn. Om du inte har planerat in i minsta deltalj som jag har gjort.

4 juni tas studenten, ska bli kul. Jag har till och med bestämt vilken modell jag ska ha på min klänning. Dock har jag ej valt färg än. Jag vill inte vara vit, alla klär sig i vitt, då är man ju bara en i mängden. (Ja, jag vet att vit är "studentens färg") men för det behöver man ju inte klä sig efter det. Roligare om man är färgglad!
Någon av dessa tre står det imellan:

  .. förslag?


Juli- Då lägger jag in en resa, lutar nog åt Magaluf i år igen. 1-2 veckor. Kan ju inte glömma stället eftersom att det var så himla mysigt. Drinkar, bada, sola och dansa nätterna långa. Det kan inte bli mycket bättre!

        


Juli-->Augusti- När jag kommit hem från resan i juli ska jag jobba så mycket jag kan till slutet av augusti. Det är alltid skönt att ha mycket pengar när sommaren är slut.




I slutet av augusti eller i början på september blir det nog en resa till. Och den bär av till Alicante. Det blir billigt att åka dit eftersom att vi har lägenhet där nere, så det är bara flygstolen som kostar tur och retur.

  

När jag kommer hem från Alicante så ska jag jobba så mycket jag orkar för att spara pengar. När jag fått ihop summan jag behöver så flyttar jag antingen till Sydafrika och jobbar på ett hotell i 1 år. Eller också så flyttar jag till Australien i 1 år och jobbar antingen på en Farm eller som aupair. Men det lutar mest åt Sydafrika.

     

När jag kommer hem därifrån så ska jag plugga. Måste läsa upp engelska A och Histora A eftersom att jag ska försöka komma in på polishögskolan. Om jag ångrar mig och inte vill bli polis så är det psykolog som står överst på listan.

Tack för mig!

Onsdag

Idag hade jag två lektioner i skolan, ännu ett framsteg!
När jag kom hem så började jag laga mat. Jag slängde ihop köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater i, kokt potatis och gräddsås. Jag bakade även en äppelpaj. Mycket gott må jag säga.
Imorgon blir det träning, hoppas att Lovisa kan följa med, det är så himla tråkigt att träna själv. :/
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och skriva lite på ett arbete inom kön och identitet.
Hörs eventuellt senare, puss
/ dnm


Tisdag

Har bäddat ner mig i soffan och ska alldeles strax titta på filmen "cake".
Igår blev det en oväntad utgång. Jag mötte upp Annelie på fridhemsplan och så gick vi till Nivå där Victor befann sig. Vi var där tills dom skulle stänga, alltså 01 då tog vi en taxi till After. Där vankades det shotts och öl :)
Jag råkade även gå in på killtoan, sjukt pinsamt för det stod en pojke och kissade i pissoaren. Jag stod kvar och visste inte vad jag skulle göra. Då fråga han mig om jag ville att han skulle följa med mig in på toan. Jag ba: Okej?! .. på skämt lixom. Då svarade han, vänta jag ska bara kissa klart. Jag typ sprang in på tjejtoan och låste dörren!! hah.
Vi kom hem till mig vid 4 kanske. Jag är för snäll så jag lät annelie och victor sova i min säng medans jag sov på golvet. Men vi hade det sjukt trevligt i allafall, har nog inte skrattat så mycket på mina 18 år.


BRÖÖÖL!

söndag

Jobbade 13-19 idag, det var lite ståhej på jobbet så jag stannade kvar till klockan 20. Lite tjaffs och sådär.
Efter jobbet så åkte jag hem och duschade, käkade och byttekläder. Kort därefter kom Jossan och hämtade upp mig med bilen för att åka till sergel och titta på bio. Jag köpte sjukt mycket godis, en popcorn och en big cola. hah, jag som ska försöka dra ner på sådant, my ass!
Det blev filmen "mammut" . Den var sådär faktiskt, värd att se, absolut!
Men imorgon är det ju måndag, det var ju den här måndagen jag skulle sluta äta onyttigt och sådär. Så jag får väl la se hur det går. Godisberoende som jag är (?)
Jag är ledig imorgon och på tisdag, så jag ska försöka gå upp runt 10-11 båda dagarna,  jogga till gymmet som uppvärmning och sen styrketräna i en timme. I veckan, då kan jag lova.. det blir hårdare än hårdast! Jag ska även dra med Jossan och simma någon dag denna vecka. Ska bli härligt, för jag älskar att BADA <3

Nu ska jag titta på film och sova, godnatt

Huvudpersonen i "Mammut"

Lördag

hejsan svejsan
Att jobba idag var riktigt hårt. Jag menar...det är för det första löning för många idag och för det andra vem vill inte unna sig lite nya flashiga kläder i det otroligt trissta vädret?
Jag hade också velat shoppa idag, men jag jobbade och var svimfärdig nästan hela dagen.
När jag slutade kl 20 så åkte jag hem och åt pasta som min bror hade vart och köpt :) mums.
Lovisa med pojkvän tittade förbi. Vi drack några öl och sådära.
Skulle egentligen ut och fira Frida idag som fyller 19 imorgon. Vi skulle gått till Ambassadeur men jag var på tok för trött + att mamma inte svarade när jag ringde, hon skulle få spånsra mig med lite pengar.

Förresten, Robin min vän har gått och blivit pappa. Grattis påre :)

Hörs imorgon mina vänner, puss

fredag

Hade en lektion idag i skolan, biologi. Framsteg, framsteg. Efter lektionen drog vi även idag till Ohlearys och drack en öl och spelade lite :) kom hem vid 14. Då la jag mig i soffan med tvn påslagen och somnade på fem minuter. Vaknade halv fem av att mamma och pappa kom hem. Nu är dom och handlar middag så ska vi äta när dem kommer hem.
Kvällen har än sålänge inga fasta planer. Kanske ska ut med Annie och dricka någon öl. Få se om jag orkar det eftersom att jag ska jobba imorgon 12-19. Annars kanske jag försöker styra promenad med Lovisa. Hon jobbar idag men slutar kl 21 så det är perfekt isåfall, jag hinner ju se Let's dance :)

Nu ska jag ta på mig myskläder och dricka en liter vatten
hörs sen dudeeettes


torsdag

Idag mötte jag och Nathalie i kista klockan 12. Vi promenerade till skolan och det första vi fick höra när vi kom innanför dörrarna var att vi inte hade några lektioner... Jag blir så jäkla förbannad på det här!
Istället för att åka hem så gick vi till Ohlearys som ligger i kista C vi spelade en del på spelmaskinerna. Vi vann typ tre hundra, men vi förlorade dem lika snabbt. Beroende (?)  Nathalie drack några öl. Jag ska eventuellt dricka öl imorgon så jag hoppade över det idag. Vi pratade om allt mellan himel och jord, det var ju faktiskt jätte länge sedan vi umgicks. Det har kommit lite imellan oss. Men det var faktiskt jätte mysigt att umgås idag. Imorgon börjarvi halv 10 (tidigt)... Vi ska filma klart vår film som vi påbörjade innan jullovet. 

När jag kom hem från Kista idag så åt jag middag, kollade på handboll och även pluggade lite "kön och identitet".
Nu ligger jag och tittar på "Elisabeth town" som även Orlando Blom är med i, han är så himla charmig!

Amarisa fyller 18 idag, grattis på henne :) 
Godnatt



 


Onsdag

Idag, precis som alla andra dagar åkte jag till skolan. Idag, som också alla andra dagar så kom jag dit och inte hade några lektioner. Jag blir så förbannad, det är ju mina jävla betyg som står på spel. Det är lärarnas helvetes jobb att lära mig det jag behöver kunna för att kunna skriva proven och därefter få ett grymt betyg. Men nejnej, inte här inte. Vi är inne på tredje veckan i skolan och jag har inte haft mer än 1 jäkla lektion. Ena läraren har vart sjuk nu i över en vecka. Jag brukar strunta i om jag är täppt i näsan, lite ont i huvudet eller till och med feber. Jag går ändå!
Händer att jag skolkar ibland, ibland till och mer mer än ibland. Men det är ju bara för att jag ovanligt trött eller känner mig allmänt äcklig. Inte för att jag är lite sjuk...

I alla fallså åkte jag hem när jag fick reda på att jag hade inga lektioner. Åkte hem packade väskan och drog till gymmet. Tränade i en timma, efteråt gick jag hem och käkade en pan pizza (onyttigt, jag vet) och läste en bok som är mer än grym! (Flickan under gatan) Den handlar om gatubarn som sniffar lim och grejer, mycket intressan.

Vid 20.00 mötte jag Lovisa, vi promenerade till båset och drack kaffe, rökte några cigg och pratade massa skit. Blev också en del onyttigheter. Men på måndag, då är det slut på det här med godis, chokladbollar och annat äckligt!
Vi har ju sagt så ett antal gånger nu, men på måndag börjar vi träna hårdare. Vi ska köra:
Spinning: två gånger i veckan
Skivstång: en gång i veckan
Gym: minst en gång i veckan
(Något sådant hade vi tänkt oss) Vi ska även boka en introduktion till gymmet.

Känns som om det här inlägget börjar bli lite väl långt. Jag vet själv när man läser någons blogg så är det ett as långt inlägg, man orkar inte ens läsa!

PUSS


Ge mig sommar

Åh vad jag längtar tills i sommar. Finns så mycket snygga sommar kläder jag ska köpa plus att man slipper gå runt i den extremt stora tjocka vinter jackan. Studenten tas och resorna planeras. Långa promenader på djurgårn, sol och bad!
Måste inhandlas:



20/1-09

Say goodbye, say goodbye hollywood!

Tittade nyss klart på Alpha Dog, i slutet kände jag hur tårarna började rinna och dom kunde verkligen inte sluta. Det brukar vara så, börjar jag gråta till en film så brukar det ploppa upp saker i mitt huvud så att det verkligen inte går att sluta.

Jag mötte Sefika i centrum idag, vi skulle gå till skolan. Men läraren var sjuk fick vi reda på när vi var på väg eftersom att vi  träffade på rektorn och han ville att vi skulle gå med honom på "utställning" så det gjorde vi.
Efter det så gick vi och tittade lite i affärer. Jag hittade bla en dator jag ska köpa. Det är jätte liten o cool, jag har dock inte bestämt färg ännu. Brun eller rosa?
Nu ska jag se vad det finns för käk i kylen och kanske börja laga innan ma & pa kommer hem.
Hörs senare, duuuuudes!


 


Hallådär

Jag och Lovisa körde skivstångs pass, idag var det riktigt hårt jämnfört med förra gångens pass. Efter träningen promenerade jag hem. Kollade på två Beck filmer och åt middag. Nu har jag precis spelat lite Guitar Hero, tänkte gå ut och röka nu sen hoppa i säng. Slår nog på Alpha Dog, det var så jäkla länge sen jag såg den.
Om inte senare så hörs vi imorgon,
P/D



... en riktig karl!

monday

Åkte aldrig till skolan idag, jag smsade min lärare och frågade om det var nödvändigt att åka eftersom att jag bara hade en lektion. Då svarade han; "Ni ska filma klart eran film, så det krävs att alla kommer på lektionen isåfall,"
Då visste jag direkt att jag inte behövde åka. Imorgon därimot ska jag dit, jag har Filosofi :) kan bli rätt intressant.

Jag åt frukost vid 08. Det blev jordgubbs smoothie och en macka, sedan somnade jag om. Nu är jag hungrig igen. Dax för lunch kanske?
Jag ska träna vid 16 så det är bra om jag äter nu annars får jag håll under träningen.



N

Du, du var min morgon genom att vakna upp bredvid mig. Du var min dag genom att umgås med mig. Du var min natt genom att sova bredvid mig.

Babe, syr vi inte igen det här nu så kommer det gå upp och då är det bara att slänga!


Söndag

Efter att jag hade jobbat mina fyra timmar så satt Jag, wassim, victor och stephanie och snackade lite skit ett tag sen tog jag en promenad hem och åt middag.
Efter måltiden gick jag och pappa till videomix för att köpa godis, feta som vi är. Måste lägga av med dom där fasonerna. Jag måste typ flytta till landet eller något där det inte är gång avstånd till godis affärer, mat affäer osv. Jag ska bo i ett stort rött hus mitt i ingenstans. Närmsta affären är Lidl 20 minuter med bil norrut. Då kan jag sitta där med mina kossor, klädd i hängselbyxor med ett höstrå i munnen. Låter faktiskt riktigt, riktigt härligt! (?)

Mamma och Pappa kom förbi mig på jobbet idag och tog en kaffe och berättade att dem hade vart på lägenhetsvisningar. Dom hade hittat en skit snygg, jätte stor och fräch. Flyttar vi till den så får jag både balkong och "walk in closet" i mitt rum. Det kan ju inte bli mycket bättre!

Imorgon blir det hård träning med Lovisa, vi skulle kört skivstång men alla platser var bokade så det får bli gym. Vi ska inte klaga, vi ska köra hårt!

Puss

lördag

Tog en promenad till jobbet idag, det tar 20 minuter så jobbade jag i fyra timmar sen tog jag en promenad hem! Skönt att promenera. Det är ju inte så jätte kallt ute på dagarna. Men nu kom jag nyss innanför dörren har vart och mött Lovisa och hennes pojkvän. Vi satt ute i ungefär två timmar, hur jäkla kallt som helst.
Ska strax gå och lägga mig för att imorgon ska jag jobba 12-19, ush. Kommer seriöst att svimma. Lovisa är en lyckoost, hon är ledig hela helgen! ehehehe.
Men vi hörs , puss


Good night

Sådärja, nu har jag vart på en jäkligt lång promenad med Lovisa. Vi gick runt i hela stan, odenplan stureplan, kungsträdgården, gamlastan, sergel, etcetc :) Riktigt skönt att promenera så här på kvällskvisten!
Det är fredag idag och det vill säga ett jäkla röj på stan, jätte långa köer till klubbarna, massa fulla människor och mycket musik. Blir sugen på en riktig krogrunda, men jag jobbar nu tre helger irad så jag får ta igen det sen. Men har försökt rista in i mitt huvud genom att tänka "Endast dricka en dag i månaden". Men det kommer ju aldrig att hålla (?)
Nu när jag väl har börjat träna, gått ner i vikt och mår mycket bättre, då ska jag inte gå ut och dricka alkohol varje helg. Det kommer inte bli nå resultat på träningen då.
Vem vill bada i vassen i sommar? -inte jag iallfall...Så nu jäklar Lovisa blir det hårdträning för våran del så vi blir snygga och snärta tills det vankas sommar! ...höhö.

Måste sova nu, jobb imorgon får nämligen besök av högsta cheferna. Då måste man vara pigga, glada och snygga. Så jag kan inte komma dit med mörka ringar runt ögonen och krasslig röst. Så det är dax att krypa ned i sängen nu.
Godnatt =D


Lipstick Jungle

Precis som jag läste på någon blogg, Sex and the City är och kommer alltid att vara i en klass för sig, men jag gillade i alla fall Lipstick Jungle! Serien totalsågades i USA men jag kommer nog fortsätta titta. Inte lika tramsigt som Gossip Girl, modernare än Desperate housewives och mognare än One tree hill.

Diggade verkligen första avsnittet och kommer följa det i framtiden :)

friday afternoon

Jag har haft en riktigt skön start på dagen. Jag var inte i skolan idag, hade lite feber o sådär så det kanske var bra det!
Vid 11 ringde Josse och sa att jag skulle komma till sollentuna. Jag tog 12.38 tåget dit. Då kom hon och hämtade mig vid stationen så åkte vi hem till henne. Vi bestämde oss för att åka långfärds skridskor!!!
Det var hur underbart som helst att åka. Jag har inte åkt skridskor på säkert 5 år. Men jag har aldrig åkt långfärds.
Det fanns en plogad bana som var 10 km lång. Men vi åkte 2 km och sedan vände. 4 km räckte för oss. Mina kängor till skridskorna var så pass stora så dem lyckades vika sig när jag åkte och det ledde till kramp så Josse fick dra mig sista biten. Hah.
När vi hade åkt färdigt så svängde vi förbi stinsen och käkade. Därefter körde hon mig tilltåget och jag kom precis innanför dörren.

Kvällens planer har jag inte riktigt kommit fram till. Men det blir nog en lån promenad med Lovisa ikväll :)
Navid fyller även år idag och ville att jag skulle följa med till ICE. Men imorgon är det jobb som gäller, så jag vill inte dricka. kanske svänger förbi där när vi är ute på promenad och säger grattis iallafall :)

Hörs senare, puss

WOHOOOOOO!

Vi ska flytta, lägenheten är såld och papprerna är påskrivna. Men vi flyttar inte förns i maj tror jag :D
ÄNTLIGEN FÅR JAG RENOVERA OM ETT NYTT RUM!!!

torsdag

TJÄNNA!
Kom hem nyss. Jobbade 12-15. Sedan gick Jag, Nikos och Victior o handlade ett väggfäste till en tv. Så gick vi tillbaka till jobbet och monterade den :) Woho, äntligen har man någonting att göra på rasterna. Hoppas dem kan köpa till ett xbox med guitar hero. Det vore guld! Efter att vi hade monterat den så kollade jag på Fåret shaun och the hills sen åkte jag hem mötte mamma o pappa och vi gick och handlade mat och godis :D

ska kolla på tv, PUSS

Onsdag

Idag sov jag ut, gick inte upp ur sängen förns 12.45. Hur skönt låter inte det? Jag började skolan halv 2 trodde jag. När jag hade mött Sefika och kommit till skolan så fick vi reda på att psykologi B börjar nästa vecka. yeye, vi hade iallafall en lektion kl halv tre, arbetsmiljö och säkerhet. Vi snackade bara sen fick vi sluta. Duktig som jag är så har jag redan börjat på ett arbete inom det ämnet som inte ska vara inte förns vecka 5. Jag brukar alltid skriva ihop arbetet i sista sekunden. Natten innan deadline. Så du känner jag mig riktigt stålt.
Efter jag hade slutat skolan så tog jag tunnelbanan till Fridhemsplan och mötte mamma vi handlade massa olika skönhetsprodukter (?) haha, så som schampoo, balsam, tandborstar, inpackning osv. Köpte även en sjukt gullig gossedjurs kanin till Nathalie (Arash och Daisys dotter), det var as len!

Vid 21 så mötte jag Lovisa på en promenix. Vi gick från Odenplan till Drottninggatan därifrån till Hötorget sedan till Stureplan, tog en kaffe på jobbet sedan hela Sveavägen hem. Mycket duktigt gjort av oss. Visst LOLLO? ;) HAHA
Vi såg även en knall rosa Pinjata i ett skylltfönster. Lovisa ska köpa den till hennes födelsedag, jag funderar på att slå sönder den. Det brukar ju vara godis i sånna där =D

Imorgon blir det jobb 12-15. Sen blir det antingen plugg eller träning!
Godnatt


 

barnrumpa

Du måste va riktigt avundsjuk, ingen pli på dig själv. Att ens orka hålla på så som du gör. Du har gått i överdrift tjejen. Från att ligga på en medellinje har du nu gått ner på golvet. Legandes där på golvet med min fot pressad mot ditt lilla äckliga ansikte. Om du ska fortsätta såhär så får du göra det lite snyggt, trovärdigt så att folk kan tro på det du säger. Men du ska absolut inte dra in någon annan. Hon du drog in tyckte att du var helt bombad i huvudet. Hon förstod inte ens vad du pratatade om när han berättade vad du hade sagt:
- Hon sa att dom hade haft sex i ett rum och var så högljudda så att alla drog.
Det var nog det värsta jag har hört. Måste du ljuga för massa folk så att dom ska tycka att jag är dum i huvudet?
Du vet ingenting om mig, mitt sexliv eller du känner inte mig i över huvud taget, du vet inte vem jag är. Så kamma till dig.
Allt du söker efter är bekräftelse, det får du inte om du fortsätter på det här viset.

Jag trodde iallafall att det var över, jag lät dig tro att du har vunnit. Men fine!


lördag

tjena hejsan
har inte orkat uppdatera på hela dagen, har vart rätt sliten. Igår var helt okej, kom väl hem runt 04 någon gång.
Imorse när jag vaknade så var jag tvungen att åka till jobbet eftersom att chefen trodde att jag skulle jobba idag men det stod ingenting om det på mitt schema.Skumt!
Men jag tog iallafall bussen dit och visade upp mitt schema. Det hade blivit nå missförstånd eftersom att på datorn stod det att jag skulle jobba. yeye! Jag käkade iallafall där, sen tog jag bussen hem igen.
Jag följde även med Lovisa till SL-center på Fridhemsplan och fixade hennes åkkort. Efteråt gick vi till Mcdonalds, hon käkade och jag tog en glass. Appropå glass, när jag var på jobbet idag så blev jag enormt glass sugen. Men hann aldrig ta någon glarre eftersom att köerna var sjukt långa. från att jag gick utanför dörren tills jag kom hem så hörde jag folk säga det magiska ordet "glass" säkert 5 gånger. Jag blev typ helt ifrån mig, brukar aldrig vilja ha glass (?)
Men nu ska jag sova, jobb imogon. Hepåre!



närmare 23

Nu sitter jag och sminkar mig och har nyss bytt om. Lyssnar på "simple plan- when im gone", så jäkla skön!
Ska bara dricka ett par öl idag hade jag tänkt, det ska nog gå bra!
Pratade med Lovisa, hon kunde tyvärr inte följa med. Men istället så ringde Annelie mig, perfekt. Hon ska dit!
Ska alldeles strax gå ut och möta dom. Hörs imorgon,
puss och kram skumbanan

Fredag

Vaknade vid 12 idag. Har ägnat hela förmiddagen till städning och rensning av garderob. Jag har så enormt mycket kläder som jag inte vet vad jag ska göra av. Min garderob är verkligen proppfull. Jag använder inte ens hälften av dem. Jag bara köper nytt för köpandets skull.

Nu kom jag nyss innanför dörren. Har vart med familjen på NK, jag skulle köpa en Dkny väska men den fanns såklat inte kvar. Min kära bror hittade iallafall en tröja och en mössa och pappa en mössa.
Jag får ta nya tag och handla när jag har orken och tiden för det. Det är ju inte så att jag har behöv av kläder som jag nämnde ovan.

Nu vankas det middag i köket och runt 22 så möter jag upp Virrekorre och går hem till Jakob. Lovisa kanske även tittar förbi, det vore trefvligt!
Hörs kanske senare annars hörs vi imorgon
Puss och hej leverpastej

torsdag

Som sagt, jag börjar inte skolan förns på måndag. Så idag har jag slappat hemma tills klockan slog4. Då gick jag och mötte Lovisa för att gå på ett skivstångspass. Kändes som att det var lite mesigare än var det brukar vara. Jag blev typ inte ens svettig, tidigare har jag vart nära döden efter ett sådant pass!
Efter träningen så gick jag och Lovisa till "gym grossisten" men dom hade stängt.
Victor ringde och sa att det var möte på jobbet 19:30 så det var bara att gå hem lämna väskan och sedan bege sig till bussen. Mötet tog ca en och en halv timme.

Imorgon gott folk så är det fredag. Planerna är inte helt 100%, men det bär antagligen av hem till Jakob. Jag fick ett samtal av victor där han bad mig att ta med mig min magic bullet så att vi kan göra riktiga drinkar... Kanske spelas lite kort osv. Det är riktigt skönt att det blir hos Jakob eftersom att det är tre minuters gångavstånd hem till mig. Jag tycker att det är jobbigt att vakna upp hemma hos någon annan och behöva ta mig hem. Mycket skönare att vakna upp själv i sin egen säng!

Nu ska jag spela lite guitar hero, spelar på Hard nu, WOHOO! Hörs imorgon:) PUSS

8 januari - 00:45

För det är ingen vanlig dag, för det är Jossans födelsedag. Hurra hurra hurra!
GRATTIS STUGAN PÅ 21 ÅRS DAGEN <3


måndag

Har några graders feber tror jag + att jag har huvudverk så nu ligger jag bara i soffan och tittar på tv.
Imorgon blir det träning kl 13 och sedan fika hemma hos mormor tror jag :)
Bilder får komma upp ett annat tillfälle för nu ska Daniela vila, puss


 


...

http://www.viraltrafik.se/?danielanatascha

...

what you heard about me might be true, but it could also be as fake as the bitch who told you.

SUNDAY

Träning idag igen, har fått feber nu. Det kan bero på att jag är rätt så otränad eftersom att jag har haft ett uppehåll!
Jag var även med Lovisa idag och köpte en ny mobil, nyaste samsungen... Lite avis må jag säga ;) hah. Men jag själv skulle nog inte lägga ut 6lakan på en mobiltelefon. Jag tappar bara bort mina telefoner jämt och ständingt!
Snart börjar skolan igen, onsdag. Det ska bli rätt skönt, för snart är det Studentkryssning sedan är det avslutning ;D WOHO!
Ska ringa Sandra nu och kolla om hon kan lägga ifrån sig sina fettiga majonäsmackor i några minuter och vara mitt sällskap! ;)
HEJS


Godnatt

Allesammans nu är det time for bed, ska upp tidigt imorgon av många skäl!
Har inte lagt in pictures på ett bra tag nu, men imorgon sörru, då kommer det in några... förhoppningsvis!
Ajuste, har inte berättat att min feta, slämmiga och enormt söta svarta fisk vid namn Fisk har gått bort. Buhuhu, han var den som tröstade mig när jag var ledsen och han jag kunde prata ut med. Skämt och sido!
Nej men han led något fruktansvärt så pappa lade Fisk på skärbrädan och döda honom. Men det var faktiskt well done eftersom att han mådde enormt dåligt...RIP FISK! <3
Godnatt på er härskapet, det är en dag imorgon också!



Lördag

Idag ringde klockan vid 09. Gick förbi seven eleven och köpte två bananer till frukost sedan mötte jag Lovisa vid gymmet så gymmade vi i över en timme. Riktigt skönt att vara igång igen må jag säga. Imorgon ska jag jobba och efter det blir det träning igen!
Nu ligger jag och tittar på Jönssonligan, hörs senare!


...

" För oss tjejer har det blivit en slags norm att vara missnöjda med hur vi ser ut medan killar förväntas vara nöjda och självsäkra "


...


... 

2008

· Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag säkert
 

· Höll du några av dina nyårslöften?

Jag har aldrig några nyårslöften!

 

· Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Yesbox, min älskling Daisy fick en dotter <3
 

· Dog någon som stod dig nära?

Inte 2008

 

· Vilka länder besökte du?

 Mallorca

 

· Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Det är bra med ett nytt år. Daniela ska bli en ny människa ;)

 

· Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
20 juni-4 juli, dem datumen kommer jag aldrig att förtränga. Det var du och jag hjärtat!


 

·  Vad var din största framgång 2008?

Jag har faktiskt ingen aning

 

· Största misstaget?
Finns många som jag mindre vill nämna här!

· Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja, efter som att jag är en olycksfågel!
 

· Bästa köpet?
Finns mycket


 

· Vad spenderade du mest pengar på?

Alkohol och kläder
 

· Gjorde någonting dig riktigt glad?

En sak som gjorde mig riktigt glad var när vi skulle gå och lägga oss den 19juni och jag såg dig ligga och snarka. Själv fick jag inte en blund på hela natten. Äggsjukan flödade!

 

· Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Country roads
Takida - curly sue
Emely

  · Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ungefär lika skulle jag tro


 

· Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts mer med alla mina vänner, lätt att tappa kontakten

· Vad önskar du att du gjort mindre?

Finns en sak i den här kategorin som jag förgäves inte kan nämna.
 

· Hur tillbringar/ tillbringade du nyår?
Urspårad fest på Söder. Men med trevligt sällskap

.
· Blev du kär i år?
Ja, det blev jag!


· Favoritprogram på TV?

Andra avenyn
Gossip girl
One tree hill
Scrubs

 

· Bästa boken du läste?

Snabba cash
 

· Största musikaliska upptäckten?

.----
 

· Något du önskade dig och fick?
Nej, faktiskt inte, har i stort sätt allt jag behöver


 

· Något du önskade dig men inte fick?
Samma som ovan



 

· Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Förfest hos mig, därefter Hardrock Café


 

· Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hade ett vad. Skulle få 6pack men det slog aldrig in, nytt år, nya tag!



 

· Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Som den har varit i många år!

 

· Vad fick dig att må bra?
Resa, familj och vänner



  · Vem saknade du?
Filippa, isabell som jag inte träffat på hur länge som helst och någon speciell!

 

· De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Ingen nämd, ingen glömd, men det är ett par stycken.



Listan snodd av min vän Lovisasnusk.blogg.se


GREJT

Imorgon, gott folk!
Imorgon ska jag och Lovisa gå och köpa våra gymkort, 6pack till sommarn eller vad säger du L? ;)
XOXO


Nyår

Bettina och Jannika kom hem till mig åt middag därfter åkte vi till söder. Inom kort spårade festen, min alkohol blev snodd och jag fick köa 52 minuter för att hämta ut min jacka. Pratade med Jossan som befann sig på chaplins, jag skulle egentligen dit men istället ringde mamma och bad henne sätta på té och så åkte jag hem. Jag var hemma till 01.20. Mycket skönt :)


RSS 2.0