pappa .......

Jag vill verkligen ha den här väskan nu.. Begagnad eller ny spelar ingen roll! Vill bara ha den framför mig, och titta på den för att det är så himla perfekt!
Pappa..... kan jag få?! ...en tidig julklapp?


Tisdag

Igår var jag i stan med Sandra.. Vi småshoppade lite och jag gjorde min överläpp. Blev 0,5ml juvadérm. Blev inte så jätte stor skillnad. Dock blev läppen lite fylligare!
Jag ska tillbaka i januari-februari och fylla på igen. Då blir det några mer ml, kanske 0,8 eller 1,0!

Idag har jag jobbat för första gången på en vecka. Det kändes ganska skönt att vara tillbaka igen. Imorgon börjar jag dock kl 08.00, och har möte 08.30. Inte så skönt!
Idag på lunchen gick jag och Emma till monky, fick med mig 2 plagg hem, en jätte lång beige skjorta och ett par manchesterbyxor, med byxorna ska jag lämna tillbaka imorgon, dom var inte så snygga som jag trodde!

När jag kom hem så hade babe lagat middag och diskat. OM jag blev stolt! kyckling, sallad och majskorv!
Efter maten åkte vi hem till mamma o pappa på en kopp té!

Nu måste jag stänga av min dator.. Börjar faktiskt jobba om 8 timmar!

Godnatt






té, wc duck och bålsta

Hade trevligt hemma hos lovisa, vi drack té och kikade runt lite på datorn. Efter vi vart hos henne så åkte vi till city gross för hon skulle köpa lösnaglar. Jag fick med mig ett 12 pack ägg och en wc duck hem, inte illa!
Imorgon ska jag möta sandra tjugo över tio, då ska hon följa med mig i akademikliniken och se om dom har tid för att fixa mina läppar, weeeey!
Sen blir det nog en runda i lite affärer, och därefter är slutdestinationen bålsta för en fika med ramona som man inte har träffat på år och dagar!

Nu ska babe massera mig och sedan blir det film tills vi somnar!

Godnatt


Söndag

Idag har det vart en riktig slappdag. Har bara legat i soffan hela dagen och tittat på film. Har nyss ätit chili con carne som jag lagat helt sälv. Måste erkänna att jag är ganska stolt över mig själv!

Snart kommer Lovisa och hämtar mig, vi ska åka hem till henne och drick té och snacka skit :)
Sen ska jag hem och äta godis och titta på söndagsfilmen med babe!

LaterO!

God natt

Nu är jag så jäkla trött!
Middagen hos mormor var helt underbar, köttgryta med potatis serverades det och någon chokladmousse till efterrätt, MUMS!
Ebba kom och hämtade mig hos mormor vid halv 10 tror jag det var, vi åkte till ica maxi i sumpan och handlade hårfärg till henne, så vi färgade hennes hår och åt gurka, morötter och dipp. Vi drack även julmust, fyhelvete vad gott det var, helt sjukt vad jag har längtat.

Nu ska jag slå på en film och sedan sova, imorgon är det söndag då ska jag försöka gå på några lägenhetsvisningar!

Godnatt



Lördagsmys!

Nu har jag klätt på mig, haft lite telefonsex med sandra och ätit fukost. Så nu tänkte jag röra mig mot huvudstaden för att möta upp mina älskade föräldrar för en promenix innan det bär av hem till mormor och morfar för middag!

Jag kör på sidecut, en stor puderrosa kofta, jeans och cowboy boots. Perfekt lördags outfit!



nu..

Kom vi äntligen hem efter en mycket mysig kväll med mina föräldrar. Vi började hos dom med middag, frågespel, och öl. Jag och mamma vann denne gång. Hon var helt chockad över att jag kunde svara på dom frågorna som jag gjorde. Alla tror visst att jag är bakom flötet! Men nu visade jag dom allt. hähä!
Lite senare så fick pappa för sig att vi skulle åka till casino cosmopol och spela, så han ringde en taxi som tog oss dit. Vi var väl där någon timma, och så nu kom vi precis hem, taxin släppte av oss i bromma och sedan körde vidare med dom hem till dom!
Tackar för en mycket mysig kväll, med nära och kära :)

Nu blir det film och säng, imorgon blir det middag hos mormor. Snacka om skönt att inte behöva laga middag imorgon heller. Och när man ska äta hos mormor så vet man att det alltid blir något gott!

god natt




mardröm!

Jag vaknade kl 06.00 imorse av att jag grät!
Tårarna bara forsade ned för mina kinder, helt förstörd var jag, trodde livet skulle gå under. Men sen kände jag min älsklings varma hud och kröp in i hans famn och då blev allt bra och jag förstod att det bara var en hemsk mardröm!

Vad drömmen handlade om ska vi inte gå in på, men den handlade om sonny!

NU...

ÄR DOM MINA!!!!



Blev dock dom svarta, men jag ska jaga efter ett par vita också :)

Äntligen helg!

Snacka om att det var mysigt att gå upp imorse och se hur det vräkte ned snö från himlen och lade sig sedan som en fint vitt täcke på marken, äntligen. Äntligen!
Frågade Daniella om hon ville följa med ut och göra snöänglar men hon var rädd..
Idag har jag och sonny städat hela lägenheten och fixat våra garderober. Helt galet, jag stod på alla fyra och skrubbade toaletten, det luktade skit äckligt och jag fattar inte att jag gjorde det. Ganska stolt! :) Nu glänser den!
Fick en jäkla städflipp!!

Snart ska vi bege oss till mamma och pappa för middag, några öl och lite spel. Får se om det blir biljarpalatset för lite spelande senare. Skönt att komma ut lite efter jag vart hemma med feber några dagar..

Jätte lycklig att det är helg, känner att jag kommer vara glad hela helgen! Vet inte vad som flugit i mig, jag älskar mitt liv!


redan onsdag...

Herregud vad tider går fort. Helt sjukt, nästa lite läskigt! Fortsätter det såhär så är jag snart gammal och grå.
Idag träffade jag sandra i västermalmsgallerian på en fika på lopps jobb. Chailatte, ofcourse!
Kikade även lite i affärer, fick med mig en jätte mysig puderrosa kofta hem. (ja, jag har köpstopp..)
Vid 4 var jag tvungen att skynda mig hem för att tvätta. Äntligen säger jag bara, äntligen rena kläder. Har typ fått gida runt i gamla trasor i en vecka, men nu blir det andra bullar. Är ju sjuk så jag blir hemma från jobbet imorgon också. Men på fredag är jag fit for fight igen! Då struntar jag faktiskt i att jag kanske är lite sjuk. Jag måste jobba!
Det är verkligen inge kul att vara hemma hela dagarna, faktskt så är det trevligare att jobba och träffa människor!

Nu ska vi se en film i sängen och så ska jag få massage, lyyyyx! :)

Gognatt!

wey

Weeey, nu har jag massa mat i kyl, frys och skafferi.. Handlade på willys, man får så jäkla mycket för pengarna där!
Mamma och pappa kom in till mig efter vi hade handlat mat, så drack vi en kopp té, chai!
Nu är sonny på väg hem också så snart blir det entourage,wiie. Jag ska gifta mig med Ari :)

Blir hemma från jobbet imorgon också. Då ska vi tvätta klockan 4, äntligen, har inte tvättat på typ en månad! Har verkligen inga underkläder, använde sista trosorna idag så att tvätta imorgon passar perfekt!


London

Om 84 dagar befinner vi oss i london, fyfan vad bra!


30 minuters arbete!

Ställde klockan så att jag vaknade kl 8 imorse för att kolla hur jag mådde. Kände mig fortfarande lite sjuk. Men tänkte att jag skulle klara av en 8 timmars arbetsdag. Men icke sa nicke, karin skickade hem min efter ca 30 minuter! hah..
Jag började halv 12, så runt halv ett var jag hemma typ. Har legat i soffan hela dagen, ätit mackor och tittat på entourage.
Snart kommer mamma och pappa och plockar upp mig, för dom ska med mig och handla mat. Sonny har åkt hem till sina föräldrar och ikväll tänkte jag mig att vi skulle tända ljus och äta något riktigt gott! :)

Pusspåré

Juste...

Kolla mitt snygga armband som jag är ägare till, wooooop!


Måndag

Hello there!

Idag har jag jobbat hela dagen 09.45-19.30. Jobbigaste var att jag hade feber så orkade knappt bära några kläder.  Sjukt jobbigt. Men jag ville verkligen inte gå hem, kände att jag skulle klara av dagen ialf, vilket jag gjorde!
Loppan och Pia var förbi mitt jobb och sa hej också. Trevligt, trevligt!

När jag kom hem så lagade jag och babe kycklingklubbor och pommes, blev mycket gott.
Nu ska vi titta på entourage och sedan ska jag sova.
Får la se om jag jobbar imorgon eller om jag ringer mig sjuk!

God natt!

Yeeey :D

Har inte skrivit på hela helgen. I fredags jobbade jag och efter jobbet åkte jag till loppans jobb och åt en sallad med hallomi ost. Så jäkla god. och där befann sig även Pia. När loppan slutade jobba så gick vi till biljardpalatset och drack öl. Träffade även på lite gammla vänner där, Som jag inte sett på kanske 8 år! hah..

Lördags blev det Dop i bro, mycket trevligt och jätte god fika :) Efter dopet begav jag och sonny oss till mamma o pappa för att äta gryta och spela spel. Jag och mamma var i lag, dock förlorade vi men vi fick oss många skrattanfall!

Söndagen bestod av hängandes på loppans jobb igen och därefter biljardpalatset så jag drack en halv öl. Jag var absolut inte sugen.

Det var min helg ;D

Nu är vi nära!

Nu är det inte långt kvar innan jag får snöra på mig dojjorna, klä mig varmt och åka ner för backen. Avsluta med en varm choklad eller en kall öl i värdshuset och känna att jag lever!



juste!

Ebba var förbi här och kollade min frissa också. Då passade vi på att gå till rasmus grill och köpte oss varsin kebeb med bröd som vi tog med oss hem (fick även med oss varin godispåse, men det ska jag träna bort i helgen. Eller göra som anorektiker; sova med öppet fönster på vintern och duscha kallt!) muha.

Sen råkade jag skriva fel igår. Jag skrev att det var 80 dagar kvar till london, men dety är 90, FAN!

Puss

torsdag

jag ligger i soffan och hör hur bränd min kycklingfilé blir i stekpannan i köket. Det bara spruttar, as högt!
Men jag orkar verkligen inte gå och kolla till den, för då har jag en bra anledning att äta ute imorgon :)
det är alltså matlåda jag lagar.

Fick jätte många komplemanger för min sidecut idag på jobbet, det är ju kul!
Efter jobbet satte jag mig ner med andré och mös ute i det kalla höstvädret innan vi skulle bege oss hemåt, då hade dom ett mingel typ inne i en butik nära vårt jobb. André sa att vi skulle gå in och ta varsitt glas vin som dom bjöd på. Och då kom jag på vad jag ska göra i helgen.. Jag ska köpa mig en pava vin, sätta mig i soffan och spela guitarr hero men någon vän. Men som det ser ut nu så har jag ingen vän som är ledig i helgen. så jag passar på er och dricker mitt vin i lugn och ro! :)

Nu måste jag kolla till min filé!

80

80 dagar kvar till min käraste stad London!
Vi kommer ha det så jävla kul sandra :)


Converse- i love print hi!

GE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG:


Jag..

VÅGADE!!!!
Fan vad jag är modig. Nu har jag 9 millieter på ena sidan.
Jag börjar så för att känna av lixom, sen får jag väl dra ner det någon millimeter till. Men fan vad kort det är. Och verkligen jätte skönt att pilla på. Skulle lätt vilja raka hela huvudet, men hur snyggt är det egentligen. Nu kan jag ändå vara diskret med min rakning. Det är bara ändra benan lite så döljs det :) superbra!

Slutade kl 18 idag och sprang till frissan. Efter det så mötte jag upp lovisa för att träna. Körde inte lika hårt som de andra dagarna så jag har lite ångest faktiskt. Men jag får ta en lång promenad imorgon och träna igen i helgen så blir det nog bra!
Nu ska jag lägga över lite entourage avsnitt på minneskortet.

Puss


Jag är så jävla bra!

Känner mig så jäkla duktig. Jag har verkligen kommit igång med träningen på bara några dagar. Förra veckan blev det två dagar på gymmet och denna vecka blir det tre. Fyfan vad jag är bra!


Vi är så snygga lovisa!
Och självklart så tränar jag i min älskade rosa tröja och min snygga sportbh från h&m!

Nyklippt vs sidecut!

Idag efter jobbet möttes jag och mamma upp för att gå till frissan, klippte bara topparna. Men vet inte, jag ska nog gå tillbka imorgon och raka sidecut. Men bara en liten, inte halva huvudet som vissa har. Utan en ytterst liten på höger sida. Jag är jätte sugen på det, men även jätte rädd. Tänk om det blir fel, tänk om det ser ut som om jag har försökt att raka mig, men att rakapparaten gick sönder efter bara en liten fyrkant, tänk om jag ångrar mig. Men man lever ju faktiskt bara en gång och håret växer ju, det är inte mer med det!
Vågar jag så kör jag imorgon! :)

godnatt

Nu säger jag godnatt. Ska upp tidigt imorgon även fast jag börjar halv tolv. Jag ska nämligen förbi fridhemsplan på vägen till jobbet och köpa galgar till min nya closet! :) Yeeey, det kommer bli så bra!

Badboys 2 + säng= nu!

puss

99 dagar

99 dagar kan låta jätte länge. Men det är sjukt vad tiden går snabbt just nu, den verkligen springer iväg!
Nyss var det sommar och nu är det tamigfan nästan vinter. Det är bara jobba på som sjutton så kommer tiden gå ännu fortare. Jag har ju julafton att se fram till och sedan är det nyår och sen är det dax för london!

så... 99 dagar kvar till världens underbaraste stad!



4/10

Juste idag är det kanelbullens dag. så jag har ätit hela tre stycken :)


Dagens bravader!

Gud vad skönt det har vart att vara ledig idag! Helt underbart om jag ka vara ärlig. Men nu väntar 5 jobbdagar i rad igen, det känns väl sådär. Men det är rätt sköna tider denna vecka!

Idag låg jag och sonny och drog oss i sängen och tittade på entourage till kl 13 typ. Sen fick jag panik och gick och duscha och fixa mig i ordning och gick till tunnelbanan för att åka till fridhemsplan. Väl framme gick jag till loppans jobb och åt en jätte god sallad som hon fixade och sedan shoppade jag lite. En kofta på carlings, en bh från h&m (hittade äntligen en 75D, har letat överallt men inte hittat någon. Och nu hängde den bara där framför mina ögon), Sen köpte jag ett gymkort på friskis och svettis. Ett årskort, så äntligen kommer jag igång med träningen igen. Ska bli så jäkla skönt!
JAG SÄGER BARA BEACH 2011! haha!

Nu har mamma och pappa nyss åkt hem. Dom har vart här och byggt lite mer på vår garderob. Så nu kan jag äntligen hänga upp alla mina kläder, utan att hälften ska ligga på golvet! :) Thank you again!


RSS 2.0