Middag

Det värsta med att bo själv är nog middagarna. Jag vet aldrig vad jag ska laga för middag. Ibland blir det tilochmed godis och cola (hoppas inte mamma läser det) eftersom att jag inte orkar ställa mig och laga något!
Nu ska jag och sonny gå och handla mjölk, sen blir det toast och té :)

Håller även på att tanka pearl harbor, det är nog världens bästa film!


Home sweet home

Nu är vi hemma igen!
Direkt när jag kom hem bytte jag om och åkte o shoppade lite blev ett stickat linne, en kofta och en levis tisha.
Och nu har jag även beställt hem en väska från modekungen.se. Den kommer vara skitsnygg i höst! Billig var den också, 999:-


23/7

Tågresan gick bra. Jag satt och tittade på One tree hill hela vägen kanske därför det gick så snabbt att komma fram. Kom igen det är verkligen det bästa serien som någonsin funnits!
Pappa kom och hämtade oss på mora station i gummistövlar. Haha, jag ska leva i min nya jumpsuit och mina leopard gummistövlar tills på måndag. Snacka om stekigt! ;)

Imorgon ska jag och min mamma och mormor till mora och shoppa. Sen blir det den årliga kubbtävlingen! Har aldrig vart med på den men det sägs att hela "byn" ska vara med. Tänk om jag välter kungen direkt, kommer skämmas som ett litet barn!

nehe, dax att sova så att jag orkar upp i hyfsat tid imorgon. Men först blir det ett one tree hill avsnitt!
Puss


Enam i vildmarken

Hej hallå!
Ligger ensam i lillstugan nu. Snacka om att jag är rädd!
Tänk om jag skulle höra en stönande ljud utifrån och jag går till dörren och öppnar så står det en livs levande björn där.. vad ska jag göra då lixom?
Ta en gummistövel och försöka döda den? stänga dörren och låsa in mig? eller ska jag springa?
Jag har ingen aning om vad man gör när man står öga mot öga med en björn!

Jag hade typ förälskat mig i den, klappat den och blivit bästis med den. Tänk att ha en jätte stor lurvig björn som bästis, det är nog inte många som har!

Fredag

Nu har jag vart med daniella i stan. Blev fika och lite shopping. Jag köpte världens coolaste jumpsuit, mjukisbyxor och tjocktröja som sitterihop. En grå blev det :) asskön!
Sen köpte jag två tröjor till kusinen och en tshirt till sonny.
Om några timmar bär det av till dalarna, tåget gå 17.45 och vi kommer hem på måndag igen!
Nu blir det nog en sväg till stan med sonny, kaffe och ev lunch

Puss

ojojoj

nu var det länge sedan igen!
jag ska skärpa mig, lovar.
Imorgon bär det av till dalarna igen med storebror och pojkvän. Föräldrarna, mormor, johan, manne, lina och agnes befinner sig redan där. Så det ska bli trevligt. Mamma och pappa ska vara där i 4 veckor. Som har inte ens vart borta 1 tror jag och jag saknar dem redan. Mammagris som jag är! hah..

Jag jagar efter en Louis vuitton väska en "keepall 45". Ska försöka hitta en tills imorgon, i affären kostar dom typ 10 000. Men ska försöka hitta en lite billigare!

yeye, ska kolla vidare på drakfilmen som går på 6an nu.

Goodbye!


I WANT YOU KEEPALL!

Lördag

Nu blir det att åka ut med båten, sola, bada och sedan plockar vi nog upp älskling också :)


Tjenna!

Somsagt i torsdags befann jag mig på kolmården med Josse. Vi hade jätte trevligt, åt god mat, klappade massa söta djur, Fastnade i safarin. JAPP, ni hörde rätt VI FASTNADE I SAFARN. Bilen la av, heltplötsligt mitt bland alla hungriga djur. Vi fick panik, haha så vi ringde dit man skulle ringa om man fick problem, då kom dom med en bil och hällde vatten på motorn osv. Sen när vi skulle prova att åka igen så hände samma sak igen, och igen, och igen!

Tillslut fick vi parkera josses bil för att hoppa in i en som jobbade därs bil och hon körde runt oss till alla djur vi hade missat. Så vi fick en guidad åktur, det var ju bra :)

Efter vi sett klart så körde hon oss tillbaka till bilen och vi lyckades starta den och köra iväg. MEN, ca 3 minuter efter kolmården så stannar bilen igen, mitt i skogen typ! Vi sprang och satte upp varningstriangeln och efter en stund stannade det en kille och fråga om vi behövde hjälp, så han tittade på bilen och ringde sedan vidare till hans kompis och frågade om han kunde titta på bilen. Så vi åkte hem till honom och lyfte upp bilen och tittade och efter många om och men så kom hem på att det var fläkten och AC´n som inte funkade,. Och när man hade dm på och dom var trasiga så typ stannade motorna för dom gick ihop på något sett. Så vi kom hem iallafall utan ac på i bilen. Ganska varmt men skönt att det inte var motorn som köll på skära ihop sig!!

haha aa det var vår dag!
Bilder kommer upp antingen idag eller imorgon.

På kvällen satte jag mig på josefinas och drack en mohjito :)

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen:

Jag är inte skapad för att vara på landet!
Myggorna älskar mig, har säkert fått 30 myggbett... på bara fötterna, helt sjukt. kliar som fan gör dom också. Vet inte vart jag ska ta vägen. men jag köpte typ "tabortbettkliande" på apoteket idag, det funkar för stunden iallafall!
Sonny säger att om jag inte tänker på dem så slutar det klia. Men det är inte sant, när något på mig kliar så är de det enda jag tänker på. Menmen. Vi hade trevligt annars, badade i sjön, spelade kort och även träffade vi daisy. Sonny köpte en cross, jag shoppade lite på h&m och var också väldigt nära på att köpa ett par rayban. Tänkte att jag köper dom i stan istället!

Okej, jag ska vara ärlig. Landet är väl okej ibland, men myggorna och alla insekter dom är inte okej!

underbara semester!

Det är helt underbart att ha semester. Jag känner mig fri som en fågel! hah
Både igår och idag har vi vart ute med båten och solat och badat. Jag älskar verkligen att bada, speciellt från båten. Förut vågade jag inte hoppa i men nu vågar jag verkligen. Idag köpte jag och sonny en badring om jag gled runt på i vattnet :)
Igår fyllde min pappa år, så vi var där på middag. Sjukt god mat och jag hade jätte trevligt. Pappa fick i allafall ett fallskärmshopp i födelsedagspresent och han blev överlycklig! Som väntat...

Imorgon ska jag ringa akadeikliniken och kolla priser och hur många ml jag ska spruta in. Och sedan bär det nog av till Sonnys landställe, hans mormor är där så vi ska sola, bada och hjälpa henne i trädgården :)
Blir nog kvar till på onsdag. För på torsdag ska jag och josse eventuellt åka iväg hela dagen. Men säger inte vart vi ska än. Bilder kommer ng upp på fredag, hah!

Har även försagt mig till sonny att jag bokat och betalat en spanienresa till oss på hans födelsedag! aja.. han skulle endå få reda på det för eller senare!

Nu ska jag vara olaglig och släpa in våra garderober i sophuset här på gården, ajjabajja!


RSS 2.0