torsdag

Vilket sjukt tråkigt väder vi har idag. Jag har bara legat i sängen hela dagen!
Har ingen vidare ork att gå ut, orkar inte göa någonting idag. Jag är chock hungrig så jag måste gå till köket snart i alla fall.
Sailor moon är på tv, har stängt av ljudet på tvn och ligger och tittar på aliens och ufon (samma sak?) på youtube. Riktigt läskigt är det. Jag tror på dom till 100%.
Nu fick jag sms av loppan, hon frågade om jag kan ringa henne så kan vi gå ut och röka. Kul att hon vill ha sällskap, jag har så jävla tråkigt.
Men vi hörs senare

hejpåre


26/10

hejhopp
Loppan ligger och halv sover och jag har nyss tittat på andra avenyn, bästa.
Nu ligger jag och tänker på när jag ska jobba nästa gång
Jag har det galet chill nu faktiskt. Känns inte som om jag jobbar någonting... :S Vill väl kanske göra något konstruktivt på min lediga tid men man känner aldrig att man kan släppa allt och involvera sig helhjärtat med något annat som säkert kommer ta mer tid än vad man räknat med, och så blir det att man tar det lugnt istället. :)

Well, godnattsi!


Update

Herregud, nu har jag inte skrivit på några dagar. i fredags så var jag på en fest i vällimgby drog därifrå tidigt eftersom det bara var massa babbas där. Vi tog tydligen en taxi till jakan och därefter tåget till bro och gick till brobaren... ´Definera att jag inte kom ihåg något. Från bro tog vi en taxit till bålsta hem till loppan. i lördags var jag, loppan och frasse på bro baren igen, minns inte riktigt vad som hönde. Vi drack redbullvodka och massa annat.
Nu sitter jag här hemma hos elvis och frasse, dricker öl och kollar på tv. ska snart röra mig mot stan.
Skriver senare, tack för mig



sömntabletter?

Jag gick och la mig kl typ 21.00 och har fortfarande inte somnat!
Måste fixa sömntabletter eller liknande, det värsta som finns är att inte kunna sova. Man ligger och lyssnar och det ända man hör är bilarna åka förbi utanför. Trött på det här nu!
Aja, har nyss tittat klart på hundtricket, mycket bra film. Men börjar bli lite uttjatad efter ett antal sedda gånger. Men efter varje gång jag har tilltat på den så blir jag lika sugen på att se Pretty Woman :D
Nej, nu måste jag räkna får eller något, ska upp kl halv sju imorgon
Tack för mig


sådärja

Nästan klar med tvätten nu, Yeeeeay!
FIck sällskap av två byggare i tvättsugan, dom håller på att bygga något där inne. Så strax ska jag glida ner igen och ta ut sista tvätten.
Sitter med Loppan i örat, hon ska ta 14.30 bussen hit, så det är bara att vänta ..
Nu tänte jag dammsuga i köket så att mamma blir glad när hon kommer hem!

Tjingeling

23/10

Tjena hejsan
Idag är det torsdag som alla säkert redan vet, inte sant?
Imorgon är det den efterlängtade fredagen som jag och Loppan har längtat efter nu i en vecka snart... Ända nackdelen med imorgon är att jag har IG-provning i engelska 08.30 på morgonen!! Hoppas jag klarar det den här gången, håll tummarna för mig.
Nu denna morgon har jag ägnat mig åt att laga brunch till mig och min kära bror, tvättat och pluggat. Nathalie sov här i natt och åkte hem imorse för att hämta lite saker tills imorgon då vi först ska till skolan, ut och äta, fest i vällingby och sedan fellows eller hälsa på några vänner i kungsängen. Vi får se hur dagen lyder imorgon!
Nu måste jag springa ner i tvättstugan igen, pust!


Skriver mer när jag kommer upp därifrån
Tack för mig

slutet av dagen

Jag kollade nästan klart på filmen (pelikanfallet) när jag fick en energi kick i kroppen och inte orkade sitta still så körde ja igång ett 30 minuters pilates pass. Det känns så extremt bra efteråt!
Nu har  jag nyss duschat och gjort hår inpackning. Så nu är jag ren och fräsch.
Tänkte slå på en film nu som jag kan somna till, jag kan inte sova utan att tvn är på hemma. Det blir så mörkt och chock tyst.

När jag ser den här bilden så tänker jag på mig och Loppan när vi äter middag på kinamuren som ligger på odenplan.




Adjöss!

21:00

Sådärja, nu är jag mätt och belåten. Blev tacos, MUMSI!
Nu ska jag titta på Pelikanfallet som börjar 21:00. Det har redan börjat FTW!
skriver lite senare
hejs

21 okt

Har nyss tittat klart på One tree hill. Lika bra som alltid!
Funderar på om jag ska överasska mamma och pappa med mat när dom kommer hem, men har ingen idé vad jag kan laga. Kanske lax, jag har blivit en fisk älskare. Har gått och köpt 4 guldfiskar och äter fisk säkert 3 gånger i veckan!  Jag har även hittat en jätte snygg vit klänning, funderar på att köpa den och hänga undan den tills studenten. Kommer bli svårt att inte röra den när man ska på fest eller så, med jag får hålla mig i skinnet så bra jag kan!!
Ska plugga litegrann nu innan maten, uppdaterar lite senare.





Tack och hej


säng time

Nu har jag tagit hjälp av fixar Sandra ( osorio.blogg.se ) att fixa min blogg layout lite. Thank you!
Jag valde en bild på ed hardy, har nämligen hittat en sida med chock mycket shysta ed hardy grejs. Så nu är det bara att invänta lönen så blir det beställningsdax. Weho!!



Mina blivande gummipjucks, är dom inte extrema?

                                       
Dags att sova, tack för mig!


 


20 okt

Nu sitter jag här i soffan och pluggar för fullt och det känns som om jag inte kommer någonvart. Det är så mycket som går imellan, telefonen ringer, bra program på tv och mycket annat. Vill bara att juletiden ska vara över eftersom då är det värsta i skolan över och det börjar bli slut planeringen inför studenten. Visst har vi planerat en hel del, men det är långt ifrån färdigt. Måndagen efter höstlovet, alltså den 3nov då ska vi beställa studentmössor och kläder :) ska bli trevligt.
Jag var nyss och lämnade av Sandra vid bussen. mötte upp henne direkt efter skolan. Dock var det väldigt onödigt att jag åkte till skolan idag eftersm att jag började halv 3, kom dit och fick reda på att vi hade inställd lektion. Så det var bara att åka hem igen.

Ska plugga lite nu sedan blir det middag :)


13 december

Vad snabbt det har gått, jag har inte träffat dig på... evigheter känns det som, och om två månader ligger du där på sjukhuset och krystar ut ditt barn. Håller alla tummar uppe för dig, och kommer stötta dig till 100% sötnos!


grönt kort till mig

Stolt, är det jag känner mig idag. Var i skolan, jobbade och efter jobbet så promenerade jag hem från östermalms torg. Kom hem och på det körde jag ett 60 minuters pilates pass och därefter har jag pluggat i säkert fyra timmar. Harry Potter filmanalys på 10 sidor.
Bra daniela, bra!




                                             


Tack för mig

Ingen studentskiva

Idag pratade jag om studenten med två tjejer som är med i studentgruppen ifrån min klass. Vi ska tydligen inte ha någon studentskiva eftersom att ingen klubb vill ta emot oss för att vi bara är 50 stycken som går ut trean 2009.  Så därför har studentgruppen anordnat en såkallad studentkryssning. Vi är tre skolor som ska ha en privat tallink båt. Några lärare följer med och dom är definitivt lika party sugna som oss elever!

Hur ska det gå? 40 timmar, med lärare och elever på en och samma båt!


sickness

Life is to short for this, so please, please just repress it

måndag

Nu har jag inte uppdaterat på länge. Jag inbillar mig att jag inte har någon ledig tid för mig självoch min dator. Men det har jag ju egentligen. Sitter nu med huvudvärk, jag tror att det kan bero på stressen jag går igenom just nu. Jag har ingen aning om varför jag är så stressad som jag är men någonting psykiskt är det. Jag har en enorm stress för skolan, sista året, sista betygen, allt plugg, studenten.
Ska nog ynna mig någonting speciellt någon helg, funderar på spa med massage och efteråt nagelförlängning. Detta är jag faktiskt värd.

Idag var jag i skolan, hade lektion i 40 minuer efteråt så var jag tvungen att åka till Odenplan eftersom att jag hade tid kl 14. Skulle på återkoll och allt gick bra. När jag var klart på ungdoms motagningen så åkte jag in mot city och mötte Sandra, vi gick på en liten promenix för att leta efter en present åt hennes pojkvän. -Alltid lika svårt att handla till killar.
Nu ligger jag i soffan och tittar på ett fetma program, medans jag pluggar. Jag ska skriva ett arbete om Harry Potter- och den flammande bägaren. Arbetet ska vara närmare tio sidor. PUST!

Nu ska jag ta mig en kopp té och fortsätta skrivandet.
puss



så sann

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

RSS 2.0