Söndag

Denna helg har jag jobbat varje dag, men jag har fått sluta tidigare också. I fredags skulle jag sluta kll 16 men fick istället sluta klockan 12! I lördags skulle jag jobba till 14, men slutade istället vid 12. Och idag skulle jag slutat 17 men fick tillslut slta klockan 14!
Ganska passande att sluta tidigare eftersom att Loppan är hos mig nu, och sover kvar när jag är på jobbet.
Nu är det äntligen bara tre arbetsdagar kvar tills jag får min lilla "semester". Underbart!

Jag och Loppan sitter i soffan och planerar vad vi ska hitta på idag. Vi har ust nu kommit fram till  alternativ.
1, ligga hemma titta på film och äta godis. dvs gäsa
2, ta en promenad till sergelbion och titta på barnhemmet
3, sist men inte minst åka till apbeget, grilla och alkoholisera oss

jag röstar faktiskt på 3an men vi får se vad som ploppar upp!
ska duscha och byta om nu, poss


Bakom stängda dörrar

"En timme senare vaknade jag med ett ryck. Monicas nattlinne och blöja låg slängda på golvet och hon låg naken bredvid min far med sperma över hela kroppen.
I panik slet jag till mig Monica, rusade ut i badrummet, slängde ner barnet i badkaret och skrubbade henne från topp till tå med en borste, medan hon gallskrek. Efteråt skrek jag till min far:
- Varför gör du så med henne, du har ju mig, det räcker väl?!"
Helt oberörd svarade han:
- Så gjorde jag ju med dig när du var liten. Det har jag alltid gjort."



Bör läsas!

Lite bilder från Magaluf

  






tjena hejsan

Idag är det söndag och en riktigt avskyvärd dag!
Jag vaknade runt 14 idag, just nu sitter jag och väntar på att Daniella ska vakna till liv så att vi kan gå och handla frukost. Jag är skit hungrig!
Ska sätta på en Harry Potter film nu, hörs senare!

Poss

Lördag

Idag vaknade jag kl 10 av att Robin, Frasse och Heini skulle dra!
Men somnade snabbt om igen och vaknade runt 14.
Daniella vaknade runt 15 då gjorde vi fiskpinnar och potatis mos :D mums ..
Efter det så satt vi hemma till typ 20 då vi blev sugna på middag, då gick vi till kungshallen och jag åt wok, "familjelyckan" den rekomenders.
Nu är kl 22:52 och vi har reserverat nattbio som börjar 23:59. Vi ska se Hancock, har hört att den ska vara riktigt bra! :)

Updates efter bion.

Puss


Fredag

Party hos mig som sagt, Bror och hans kompisar förade här några timmar. Därefter började jag, Daniella och Bea ringa hit folk. Först hittade vi inga som hade tillgång till att komma. Men sedan ringde alla! haha. Kalabalik!
Först kom Bettina och Sebbe. Efter en kort stund kom Sebbes 5 killkompisar. Linus och co dök upp. Sedan smsade min brors två kompisar mig och frågade om det var lugnt att dem kom förbi och drack lite! Så jag satt där hemma med hans kompisar, ganska komiskt faktiskt! vi blev en del.
Robin smsade och sa att dem var på väg så jag gick och mötte dom på stureplan.
Vi fortsatte att dricka sedan gick jag, Robin och Frasse och tittade på film. Daniella gick och lade sig i mina föräldrars säng och Heini sov i soffan!
Vi kollade på 1408, en film som inte jag tycker om. Har sätt den 40 gånger men har alltid lyckts somna innan slutet! hah.
Somnade innan slutet igen, stor tabbe!

Poss

    

17/7 Torsdag

Hejsan hoppsan!
Sitter nu här med blondering i håret och en Daniella som färgar. Må gud vare med henne!
Idag har vi gått på stan för att leta efter det ultimata spelet till helgen "twister". Men vi fann ej det vi sökte så vi gick på BR i en timme och lekte med leksaker! Hur kul som helst :) Vi kollade in på lite kläd affärer och så.
Vi åt på restaurang och sedan gick vi hem.
Imorgon styr vi festen, vill du komma? ;)


Poss

Ännu mer updates

 8/7 tisdag; Jag mötte upp Daniella i stan för att fika. Det blev chai latte på Espresso House :) Mums!
Vi kom senare på att vi ville gå på bio så det blev Narnia 2. PRIIINS CASPIAAAAN! Kim ringde lite senare och bad oss komma till Tullinge för att spendera kvällen/natten hos Frasse där Frasse, Kim, Åre, Tarander, Englund, Paulina och Pata befann sig. Vi köpte alkohol och drack i stort sätt hela natten :) Hade ganska kul faktiskt!

9/7onsdag; jag fick besök av Lina, Nathalie och Jennifer. Vi satt och pratade och så ett tag sedan drog vi ut.
Lina och Jennifer åkte hem efter en kort stund så drog jag och Nathalie till Kickis där vi mötte Victor och Jacob m.fl :)
Var där till 3 ungefär, därefter gick vi hem och sov.


15/7 tisdag; Jag mötte Daniella i sumpan där vi åt på mcdonalds. Därefter åkte vi in till stan där snälle Gomzi tog en runda på systemet åt oss :) Vi drack hemma hos mig med Navid hans kompis och hans kusin. Mitt busskort på något konstigt sätt. Mycket ledsen :'(
Jag gick och la mig och sov breedvid min bror.

16/7 onsdag: Jag och Daniella vaknade väldigt sent! På kvällen så kom Dennis kompisar hit och förade innan dem skulle gå till Café Opera. Jag och Daniella satte oss på balkongen och drack öl rosé vin och rökte vattenpipa, väldigt mysigt må jag säga! Runt 3 kom Dennis, Pierre och Jocke inramlande, hur fulla som helst.
Och Robin kom därefter. :) Stackarn han fick gå "hela vägen" själv!
Dennis, Jocke och Robin somnade genast men Pierre den lille filuren satte sig med oss i soffan med sin jävla hamburgare. Han satt med den i handen ca en timme utan att ens ta en tugga. Han satt och pratade konstant! Vi skrattade så vi grät! vi förflyttade oss till köken där han följde efter så drack vi té och åt chips. Observera att han fortfarande höll i hamburagren! haha.



Updateringar

Har inte hunnit skriva sen jag kom hem från Magaluf, men nu ska jag skärpa till mig! (;
Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem.
Onsdags förra veckan var jag på Café Opera med  bror och vänner. Mycket folk!

Torsdagen så var jag och Nathalie på Treat sen gick vi till en krog på fridhemsplan och avslutningsvis på kingstown som ligger på söder :) På kingstown träffade vi tre stycken från mitt jobb!

Fredagen så kom Bettina och Sandra och hälsade på mig och Nathalie hemma hos mig :) Vi åt mackor och drack té och därefter så gick jag och Nathalie till Kickis och partade lite smått med Victor och massa andra!

Lördagen, Dont remember. Man glömmer lätt dagar när det är sommarlov!

Söndagen, alltså igår så gjorde jag ingenting, låg hemma och sov hela dagen vilket gjorde att jag inte kunde sova i natt. Somnade kl 5 och så skulle jag upp i morse kl 7 för att gå till jobbet!
Det var lugnt på jobbet idag, inte så mycket folk. Det var mycket skönt eftersom att jag inte har jobbat på en månad :)

Nu ligger jag i sängen och tittar på south park, sjukt roligt program!!
höres imorgon, poss

HOOOME

Sådärja, då har man vart i Magaluf också!

I 2 veckor har jag och Nathalie ägnat oss åt att kliva upp på morgonen, bada, äta, äta igen, äta än en gång och därefter partat hela natten.
Vi var mest på GrabbarnaGrus, där var det alltid lika mycket drag och alltid lika snygga bartenders. (rekomenderas starkt)
Sedan körde vi en kväll på Bananas, det är verkligen ett ställe om man är ute efter att dansa.. i största värket naken. Men det var verkligen spännande.
Hela första veckan så hängde vi på ett ställe som hette Morgans, där var alla lika trefvliga och lika fulla. Dansande och mingel.
På vårat hotell (Sol lunamar) fick vi lägenhet på partyvåningen dvs entagevåning högst upp på taket. Det var ungefär 15st som bodde där. Bara svenskar :D
Jag orkar inte berätta allt i detalj, eftersom att det som hände i Magaluf ska stanna där!

Nu funderar jag och Nathalie på att nästa sommar åka dit och gå bartenderskolan. Men vi får se hur det blir med den saken! 

(Bilder kommer)

POSS

 

RSS 2.0