...

Michael Jackson avled igår. Vet inte exakt vad det var, men någonting med hjärtat. Tycker synd om hans tre barn. Jaja. vad ska sägas? Livet är en hora och han hade slut på pengar.


KNORR!


Vi mot världen min kära



Fredag

En vecka sen jag kom hem från spanien idag, fan vad tiden går snabbt!
Idag har jag och sonny planerat att vi ska till skansen och därefter till grönalund. Sen åker vi nog båt hem med pappa. :)
Igår åkte vi till stan, kollade lite i affärer. Jag köpte mina 4de par converse!! Ett par svarta denna gång. Sen köpte jag underkläder. Sonny köpte en ralph lauren keps sedan köpte vi en sak tillsammans, som jag nämner vid ett annat tillfälle!
Sonny slutar jobbet om tjugo minuter, när han kommer hem så åker vi direkt mot stan. Måste köpa ett minneskort till min telefon idag också. Har köpt en samsung f480, rosa :)

LATER

Bålsta

Jag ska ta 13.15 tåget till bålsta och träffa sandra. Lär ju bli en brunch på finkan, deras ciabatta (rättstavat?) är så fruktansvärt goda!
Vid 17 ska jag och sonny in mot stan och kika på lite saker ;) woop woop

LATER

Justeja

Bilderna från spanien kommer upp vilken dag som helst. Jossan har gått i ide så hon svarar inte när jag ringer. Hon har kameran med alla "stencoola" bilder dock!

Jävligt kul!

Sov hos sonny i natt och han åkte och jobbade vid 05 imorse, då tänkte jag att jag skulle sova jätte länge satt jag inte behöver sitta här och ruttna helt själv. TROR NI INTE ATT 3 PERSONER LYCKAS RINGA INNAN 10? ...TROR NI ATT JAG LYCKADES SOMNA OM? NEEEJ!
Så nu sitter jag här med tummen i röven och vet inte vad jag ska hitta på! 


Mandag

Fyfarao sager jag bara!
Jag haller pa att smälta bort. det finns bara en sak att saga: JAG LIDER!
Vi var tvugna att ligga i havet typ hela dagen idag, gick inte att sitta stilla pa stranden. Jag trodde det skulle vara skugga hela dagen eftersom att det var det pa morgonen. Men ikke sa nicke!
Nu ar det bara 4 dagar kvar tills vi sitter pa planet hem. Vid den har tiden faktiskt. Tror att planet gar 19:20. Sa vi ar inte hemma forns jatte sent pa midsommar och allt!
men jag ska mota Sonny direkt nar jag kommer hem. :)
Imorgon ska vi pa marknad IGEN! Som tur ar sa ligger den har i Mil palmeras sa vi slipper springa runt som tva ivriga hönor som vi gjorde i San Pedro.
Nu haller jag pa att smälta bort igen, Maste ut, NUUU!
Puss



Sondag

Idag har vi legat pa stranden yttligare 6 timmar :) mycket harligt! Dock gick vi hem en halvtimma for att keka omelett. Men det ar ju bra med lite skugga.
Efter stranden gick vi hem och duschade och laste en timma. min bok ar som sagt slut sa nu laser jag "brudens baste man". Men den  kommer ta slut ikvall!
jobbigt med bra bocker. man kan inte slita sig fran dom. Sen helt plotsligt sa ar dom slut!
Nu har vi nyss atit 3 ratters middag. Vi at, Krabbcoctail, grilltallrik och glass. Vi matade aven en kattunge som var helt spinkig. Den fick kott, korv och lever. haha det som vi inte ville ha fran varan tallrik! det blev saaa glad for det!
Nu ska vi snart hem, imorgon blir det stranden igen :)
Och om 5 dagar far jag traffa babe :D

Ciaoo!!

Lordag

Herregud vad tiden gar snabbt. Nu ar det bara 5 soldagar kvar! vi hinner inte sola pa fredag for varan buss gar tidigt harifran. syndsynd!
Idag har vi vart vid stranden, solat och badat i manga timmar =) Jag har brannt mig annu mer pa foten. det ar bubblor pa den. Jag kommer sakert borja flagna som en finne pa planet hem :O
Nar vi kom hem fran stranden sa stadade vi, dammsog, diska, o skura. Och nu sitter vi pa internetcafet (igen).
Ni undrar sakert: Varfor festar ni inte?
Men da ska jag saga er. Nar vi var ute i onsdags sa blev det inte mycket alkohol, det blev FOR mycket! sa darfor tankte vi vara nyktra nu resten av tiden.

Man kan faktiskt ha kul som nykterist ocksa!
nu ska jag dricka upp min smoothie och sedan ska vi promenera hem bland kackerlackorna ;)
PUSS

internt

Solvej och hennes vaninna, ska lasa hoglasning ur bibeln med mig och ninna pa den doeda restaurangen. Vi alla ska bara KO PYJAMAS. Farmors glasfat kanske aker med ocksa! Ninna, vart ar farmors glasfat?

Fredag

I onsdags var vi ute. vi borjade pa JPs bar. Drack nagra ol och sedan gick vi till Launchen dar det blev valdans massa ol och shots. Vinglade hem darifran och var hemma runt 03.30 ungefar. Vaknade upp dagen efter riktigt schletna! Sa nu blir det inget mer festande..haha, borjar bli gammal, orkar festa en dag av 14 typ!
Idag har vi vart i torrevieja, dar vankades det marknad och mat. Jag kopte en parym, en vaska, nagerlack och lite annat! :) efter marknaden tog vi en taxi till Carefour dar vi stor handlade mat. 6 pasar blev det. Aven en whiskeyflaska till pappa. Spriten ar sa himla billig dar. En absolut vodka flaska for 40 kr ungefar. Men jag kopte ingen alkohol till mig sjalv.
Efter vi hade handlat sa tog vi en taxi hem.

JOSSAN, TROR DU ATT SOLVEJ VILL LANA MIN KO PYJAMAS NAGON KVALL? =D

Imorgon ska vi aka trampbat och hoppas pa att bli bruna. Pa kvallen blir det nog att vi gar ut och dricker en fanta eller nagot.
Min twilight bok tar slut ikvall, har bara ett kapitel kvar. Tararna kommer att forsa!

Jag saknar min alskling, men om 7 dagar sa ses vi :)<3

Tisdag

hejsan hoppsan
Nu sitter jag och Jossan pa internet cafe igen. Jag dricker kaffe!
Igarkvall gick vi ut och kakade pa en restaurang och efter det sa gick vi till en pub och tog varsin drink :) Jag tog en cosmopolitan och Jossan tog en mojito, hennes smakade bajs!
Idag har vi vart pa stranden hela dagen vi kom dit vid 10 och gick darifran kl 15. Nu ska vi alldelesstraxt pa marknad och spana lite!

Kan inte lagga upp bilder tyvarr!!

Sondag

Nu ar jag antligen i Spanien. Igar och idag har vi vart pa stranden hela dagarna. Jag har lyckats branna mig pa fotterna pa nagot konstigt satt!
Igar var i aven ute och drack drinkar. Vi borjade hemma och spelade drickspel med kort. Darefter gick vi till en Bar som spelade live musik. Det var ganska bra faktiskt. Ikvall ska vi ata entricote med pommes och bea sas. gar och lagger oss ganska tidigt idag for imorgon ska vi upp halv 9 och ta bussen till en JATTE marknad i San Perdro :) Vi ska vara dar hela dagen och shoppa och innan vi aker hem ska vi storhandla mat och ta en taxi hem.
Pa tisdag ar det marknad precis har vi bor. Pa onsdag har vi planerat att hyra trampbat.
Sedan ar det massvis med kul vi ska gora.
Nu sitter vi pa ett internetcafe, och jag dricker kaffe. Har fan inte gjort det pa 2 dagar.

Jag saknar min alskling!!!
Men nu ar det bara 12 dagar kvar tills vi ses :) det klarar vi, visst?

Nu maste jag ut i soooolen  :D kanske lagger upp lite bilder senare eller imorgon!!
Puss pa er alla

Kan inte sova!!!

Först hade jag jätte svårt för att somna, sonny somnade betydligt tidigare än mig. Sen vaknade jag halv 4 och kunde verkligen inte somna om. Så nu ligger jag här klar vaken i sängen och tittar på ice age 2.
Försöker klia sonny på ryggen i smyg så att han ska vakna men han sover som en stock. Äh låt lillkillen sova!

Kl 9 ska jag vara i skolan på champagne frukost. 12 är utspringet, därefter flak och runt 16 är det mottagning hos mig :)
hejhopp


veckan

Måndag: Klippa mig, förga håret och träffa Sonny
Tisdag: Träffa sonny. Eller firmafest på strandvägen 7a
onsdag: Sonny kommer på besök, ovanligt va?
tordag: Studenten och mottagning med nära och kära
fredag: Åker till Alicante i 2 v med jossan ;D

Härligaste veckan på länge.
Några som undrade vilka som kommer på mottagningen:
Mormor och Johan
Manne, lina, assar och agnes
Farmor och farfar
Kri, pernilla, gunilla och bosse
Sonny, dennis, mamma o pappa
Jocke, pierre, josse, daniella, sandra, annie, bettina, lovisa och ev loppan.

Tror faktiskt inte att jag glömde någon :)

tisdag

Ouff, vilket fint väder vi har idag alltså. NOT!
Jag blir så jäkla deprimerad av regn och grå himmel. Jag vill ha sol, GE MIG SOL!
Vet ni vad det blir för väder på torsdag då? På mitt utspring och när jag ka åka flak. Det blir 7 grader och spö regn, GUUUD VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG? :(
Vad snygg man kommer vara när man springer ut med klänning, leggings, klackskor och jacka, jacka!!!!!!!!

Idag blir det nog bara ligga hemma i sängen, äta godis och titta på film. Vad ska man göra lixom?
Hörs senare/ D


Älskling...

Det här med att gilla dig så mkt ,att det ända jag gör är att tänker på dig, kan vara riktigt jobbigt. Vad jag än gör, vart jag än är så finns du där. Vem man än är med, hur kul man än har så finns du alltid där! Man kan inte fokusera eller koncentrera sig på annat för det är bara en sak som finns i mitt huvud. Det tar på krafterna och jag blir irriterad på mig själv att jag inte kan släppa dig och komma på andra tankar för en stund. Så fort jag går ifrån dig saknar jag dig och när vi vart ifrån varandra i bara någon timme känns det som flera dagar. När jag ser dig vill jag inget annat än pussa krama älska aldrig släppa taget om dig. Och hur många man än är på samma ställe så är du den ända jag ser. Men det är så kärlek är antar jag, det är väl så man ska känna... Även fast det kan va jobbigt så är det samtidigt så jäkla underbart. Kanske en av dem bästa känslorna som existerar. Det där pirret, den där längtan, den där värmen liksom. Allt känns bara så himla bra så fort jag är i närheten av dig. Jag tror fan att det är den allra bästa känslan som existerar!

090601

Perfekt väder idag också, kan det bli bättre?
Nu håller jag på att fixa i mitt rum, så himla stökigt och snart ska jag röra mig in mot stan för att klippa mig och färga håret. gissa vilken färg? ...BLOND!
Känner att det var länge sedan jag var blond, så nu är det dax igen. Jag tycker bättre om att vara blond på sommaren så att det blir riktigt solblekt. Så det blir perfekt att jag ska till spanien på fredag. Då blir det citron i håret kan jag säga er :)
Sonny kommer och möter mig i stan sen också, då blir det nog en lång promenad!

Måste kila
puss

RSS 2.0