Tretton minuter

Om tretton minuter är det den 14 februari, alla hjärtansdag, två år med babe och bara 5 veckor kvar till Thailand! That must be celebrated!!

Onsdag

God morgon! Nu är jag på väg till jobbet, ska möta upp emma för en kaffe innan jobbet. Vi båda börjar faktiskt kl 13.hur skönt som helst! Efter jobbet ska jag hem till babe och sova där för imorgon börjar jag inte förens kl 3! :) igår kväll kon Ebba hem till mig, vi tog en promenad och sedan ändrade vi thailandrutten ännu en gång :) nu känns den riktigt bra :D Snart är det helg igen då ska jag nog ut med sandra och dricka vin, om jag har råd dvs! Nu börjar jag närma mig Hötorget! D.

Lördags mys

Åh vad skönt, nu är min jobbveckA slut och jag har morgondagens lediga dag att se fram emot! Idag blir det bara mys med familjen och min sötnos. Nästa helg ska jag ut och dricka öl och dansa med någon väninna hade jag tänkt mig :) är jätte sugen på att gå ut, och dansa är ju bra för kroppen :) idag fick jag med mig en jättefin klänning hem från jobbet :) visar bild sen, love it!! Nu blir det snart paella och en öl hoppas jag!! . D

Thailand

Jag är konstig! Riktigt störd faktiskt! Jag längtar inte så mycket till just Thailand utan jag längtar nästan mer tills när jag kommer hem därifrån. Tänk hur brun och fräsch jag kommer vara och tänk hur mycket fina saker jag kommer ha köpt och tänk vilka enormt coola saker jag har upplevt! Jag som älskar att bada, tänk hur mycket jag har badat och ätit gott! Tänk vilka tre helt underbara veckor jag kommer ha spenderat med världens bästa kompis i världens förhoppningsvis underbaraste land!!! En och en halv månad till paradiset :)

Onsdag

Tjenis penis!! Nu är jag hemkommen från min pöjk i bro och ska snart köra en halvtimme på crosstrainern mesans jag tittar på halv åtta hos mig! Bor hemma nu och det känns faktiskt både roligt och tråkigt! Det är bra för att jag kommer kunna lägga undan massvis med pengar o så :) tråkigt att inte få sova med älskling varje dag bara. Nu blir det lövbiff och potatisgratäng :) mums!

RSS 2.0