Alskling

Saknar dig redan plutten! Men tiden gar fort, snart ses vi igen med massa presenter! Alskar dig, glom inte det <3

Söndag

Då var jag inne på den sista jobbdagen innan 3 veckors semester! Hoppas dagen går fort så jag får åka hem och mysa med plutten! :) Igår låg vi bra hemma hela kvällen och tittade på film. Och ikväll blir det nog samma sak :) Slutar 17.30 så det är skönt. Nu ska jag av tunnelbanan, tjingeling!

Bröl!

Såg nyss att det var sjukt länge sedan jag la upp bilder. Kanske för att jag uppdaterar från telefonen och inte orkar! Hah. Ikväll lägger jag nog upp en BILDBOMB!!!

Lördag

Happ, då ska jag jobba min näst sista dag. Sitter på tunnelbanan nu och jag börjar pm 20 minuter! Hoppas denna dag går fort, men det tror jag.. När jag slutat så kommer Sonny och möter mig, nu måste vi höja mysfaktorn en grad för nu har vi inte långt kvar innan jag sticker! Imorgon kväll kommer Ebba hem till mig så ska vi gå igenom packningen och sånt, sen dagen efter är det goodbye Sverige! Åh, hann inte äta frukost som vanligt, min mage kurrat läskigt högt! Hejs

Plutt!

Ska sova utan babe inatt, blööö! Hatar att sova själv, men imorgon natt och natten efter det så måste vi sova tillsammans för sedan åker jag ju på måndag. Herregud, pratade med min käre reskamrat ebba idag, hon befinner sig i åre och har ännu inte brutit benen. Så det lutar år att hon kommer hem välbehållen och utan gips! Thanks god! Nu blir det té :)

If you can dream it, you can do it!

Ussshhh. Har nyss läst igenom 2 års inlägg i tjejs blogg som dog av canser, 20 år blev hon bara och hennes mamma och pojkvän har uppdaterat nu efter hon gått bort. Fyfan vad hemskt! Helt sjukt, hon var en stark person, som höll ut. Så mycket smärta. Det får en att tänka lite, ta vara på dagen lixom. Man vet aldrig vem man förlorar härnäst! Min morfar dog i canser, min andra morfar kämpar mot canser just nu. Men han kommer nog leva livet ut, han är en stark person. Ingen ska behöva bli drabbad av canser, det är en mycket sjuk och onödig sjukdom! "If you can dream it, you can do it" - Kämpa på allesammans! CARPE DIEM!

Juste!!!!

Bara 3 dagar kvar, på måndag lämnar vi iskalla Sverige för att sola, bada, shoppa, äta och upptäcka :D

Morgonmänniska!

Så var man på väg till jobbet igen, kom hem från jobbet för mindre en 12 timmar sedan, buhu! Skulle verkligen Vilja ha ett jobb som är 8-17 varje dag. Jag älskar att behöva tvinga mig upp ut sängen, frysa ihjäl på vägen till duschen. Sedan klä på mig och känna mig superfräsch! ännu värre är det när babe ligger som en utslagen gris i min säng och när jag ska resa mig upp så drar han tillbaka mig och håller om mig i sina varma armar! Hah. Nu ska jag iallafall jobba till 17 sedan ska jag och mamma gå på stan! :) Later

Onsdag

Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet. Har sovit hos babe i natt, åkte dit igårkväll eftersom att han inte klar en natt utan mig! Hah. ska jobba till halv nio ikväll. Som tur är så har jag lite tid på mig nu innan jag börjar så jag ska gå och köpa en kaffe innan jag går in på uppstartsmötet! :) Nu ska jag gå av, puss

8 days

21/11 Planet lyfter från Arlanda klockan 14.40, vi landar i bangkok: Från bangkok ska vi ta minibuss till koh samet, som är vårat första stopp. Eller vi tar alltså bussen så långt det går och sedan båt till koh samet som är en ö. Vi ska stanna i Koh samet i ca 1 vecka, därefter ska vi tillbaka till fastlandet och ta en taxi ner till Trat och därifrån ta båten till Koh Chang, från Koh Cahng ska vi ta små båtar ut till lite andra öar, ca 3 stycken, Koh Maak, Koh Kood är två utav dem. På Koh kood, har jag bestämt att vi ska bo på det här hotellet, iallafall 1 natt: Efter vi har vart på öarna så fyller ju faktiskt jag 21, den 5e april. Det måste ju firas, så vi ska ta en dags tur till ett delfinarie och bada med delfiner Sen när det är max 5 dagar innan vi ska åka hem så ska vi åka tillbaka till Bangkok för att shoppa på bla MBK, som är ett sjukt stort köpcenter: Förutom shopping så ska vi till ett aquarie, ett utav världens största!! Det kommer bli några avvikelser från detta, men på ett ungefär :) NU NÄRMAR VI OSS!

Home sweet home

Nu sitter jag på tåget på väg hem, efter att ha spenderat helgen hos babe! Vi har haft det jätte mysigt, var på dop igår och efter det tog jag även en fika med Sandra. Nu ska jag hem och städa rummet samt boka tvätt tid! Sonny komme nog hem till mig ikväll också, vi måste ju passa på att sova med varandra innan jag drar :) Nästa: Spånga, så nu måste jag hoppa av och ta bussen! Smäääääck!

Fattiga fjortisar!

Jag är helt slut efter dagens jobb, fjortosarna började rulla in vid 17, och då blev det kaos! Hela avdelningen låg på golvet, proven var full och vi var bara tre personer som jobbade på avdelningen! Herregud! Fjortisar har en tendens att riva ner kläder på golvet, stöka till, prova massa, men dock inte köpa ett enda plagg! Nu sitter jag på tunnelbanan, när jag kommer hem ska jag kolla upp lite saker på internet om Thailand och jag tänkte också lägga upp våran rutt här i bloggen ikväll :)

Check!

Solkräm, check Växlar pengar, check Planerat rutten, check Köpt medicin, check Packat, check Nu är jag redo för att lämna Sverige för att spendera 3 veckor i paradiset!

Check!

Solkräm, check Växlar pengar, check Planerat rutten, check Köpt medicin, check Packat, check Nu är jag redo för att lämna Sverige för att spendera 3 veckor i paradiset!

Plutt!

Jag försöker intala mig själv att jag inte kommer sakna min älskling när jag är borta, jag säger att jag kommer klara mig, jag säger att allt kommer bli bra! Men egentligen är jag rätt egoistisk när jag bara drar. Visst, han kan inte säga någonting om att jag reser, men jag frÅgade inte ens vad han tyckte! Verkar som om det är okej för honom, men han säger att han kommer sakna mig jätte mycket. Det är kanske det vi behöver för att få vårt förhållande ännu bättre, sakna varandra! Det är skit jobbigt, jag vet. Men man klarar sig faktiskt! Så länge man älskar varandra! Och, jag älskar honom <3

Torsdag

Nu sitter jag på bussen påväg till kista för att möta upp Ebba, vi ska köpa det sista som vi behöver ha med oss till Thailand. Såsom inpackning, solkräm, och dyligt! Nu är verkligen nära, 11 dagar, och av dom elva jobbar jag 6 dagar så tiden kommer rusa iväg!! Efter kista så mÅste jag åka direkt till jobbet börjar, klockan ett :) Bussen är svart, men vad hade jag förväntat mig!

Onsdag

Sitter på tunnelbanan påväg till gamla stan, ska på hälsosamtal. Alla på jobbet ska gå och idag är det min tur att få reda på mina dåliga blodvärden! Till sandra sa dom att hon hade för högt kolestrol och var tvungen att sluta äta godis och röka typ! Efteråt ska jag jobba till 20.30, avskyr verkligen den tiden. Så himla jobbig! Men det är bara att bita ihop för om 12 dagar ligger jag på stranden i Thailand och då kommer jag tänka på mitt älskade jobb och fina arbetskollegor! ;) Som sagt så är det bara 12 dagar kvar nu, det känns helt overkligt! Måste erkänna att jag börjar bli lite nervös, men på ett bra sett :) Hur ska Sonny klara sig utan världens bästa flickvän i 21 Dagar? Det återstår att se!

Omg!!

Idag var jag på Apoteket och köpte förebyggande diarré medicin ifall man skulle åka på magsjuka i Thailand! Hon jag handlade av var jätte trevlig och slängde på mig saker, kom ut där ifrån med 4 olika saker! Men det är bra. Tänk om jag skulle bli sick! Pratade nyss med Ebba i telefon, vi ska ses på torsdag och inhandla det sista. Det är bara 13 dagar kvar nu! Helt sjukt vad tiden har gått fort! Kommer sakna min plutt som bara den, så vi måste pussas massor nu dom här sista dagarna!! Nu blir det film Hejs

RSS 2.0