Torsdag

Idag har jag vart i skolan, hade en lektion. Mötte upp Daniella i Sundbyberg och gick till st Martins för att kolla på en modevisning och träffa Becca.
Runt 5 åkte vi till frisören, mitt hår skulle bli mörkbrunt, men blev istället lila (?)
Så imorgon ska jag färga om.
Nu på kvällen har vi hyrt film vi hyde, Never back down och Rest stop.
Ska sova, natti

23:38

Mitt humör är som en bergochdalban. Bokstavligt talat. Jag kan va världens lyckligaste, sen helt plötsligt känner jag hur det där enorma leendet glider bort och så blir jag helt jävla äckligt deprimerad!
Idag har jag suttit och gnällt över hur tråkigt jag har det och blablabla. Jag måste börja träna, göra någonting på dagarna. Kan inte bara sitta hemma, det är då man blir deprimerad och trött på livet!

Imorgon ska jag iallafall gå förbi en peruk affär och pröva en mörkbrun för att därefter konstatera om jag passar i mörkbrunt hår. Är det så att jag trivs i brunt så går jag raka vägen till frisören och färgar. Någonting måste jag göra med mitt hår som just nu står åt alla håll! Idag när mamma och jag var på åhléns så kollade jag mig i spegeln och då insåg jag hur illa det var. Mitt hår som var ljusbrunt för typ 1 månad sedan har nu förvandlats till någon gul liknande nyans.
yeye, slutpratat om hår!

Tänkte läsa några kapitel ur "snabba cash" nu, som är den hittills bästa boken jag har läst. Annars brukar jag läsa ett kapitel i en bok, sen blir jag förbannad på att den är tråkig så lägger jag den åt sidan. Och så går det om och om igen.
Om du inte läst "snabba cash", så bör du springa till en bokaffär och köpa den dirket. Den är bra, jag lovar!

Time for bed, xoxo


today

Imorgon är det torsdag, då är det pannkakor i skolan. WOHOO!!!
Idag har jag vart i skolan, hade biologi i 2 timmar. Jag och Nathalie var hur duktiga som helst på lektionen..
DAVID OCH HANS CREW MISSLYCKADES, YES!!!
Efter skolan så åkte jag och mötte mamma. Vi gick och tittade i affärer. Jag kom hem med en mössa och en kappa.
Nu ska broder ha datorn, hörs senare
PUSS

21:00

Nu har det blivit något fel på min datorladdare (igen). Måste lämna in den imorgon...
jag kommer nog inte få igång datorn mer ikväll, så jag får skriva nu istället.
Efter skolan idag så tog jag och Nathalie en fika på Waynescoffé(?) Vi drack vit choklad, mycket gott. Efteråt åkte jag hem och sedan åkte jag och mötte mamma och pappa, vi åkte och handlade mat. Två hela timmar tog det :)
Nu ligger lägenheten ute på internet föressten. Så nu är det bara hålla tummarna på att den blir såld.
Nu ska jag ringa Daniella så hon kan vara mitt röksällskap sedan ska jag koka té och äta mörkchoklad.
Avundsjuk, daniella? ;) höhö!

Jag ska verkligen försöka fixa en laddare imorgon så jag kan skriva om morgon dagen.

Puss på er





25/11

Sitter i skolan, har precis avslutat basgruppen. Jag måste sätta mig någonstans idag och göra en projekt rapport. Om två veckor ska jag redovisa mitt projektarbete som är en resebrorschyr till Mallorca med inriktning Magaluf. Jag hatar att hålla föredrag framför folk. Men någon gång måste man lära sig, eller hur?
Nu har jag alltså slutat skolan för dagen. Jag ska eventuellt förbi mammas jobb idag och invänta tills hon slutar för då ska vi gå och små shoppa lite.
Skriver senare
HEJS

buenas noches

Godnatt dude's & dudette's!


00:20

Är det såhär du vill ha det? ...FINE vill jag bara säga, men jag kan inte, det går inte. För jag vill inte ha det såhär. Jag vill ha det som förut, som innan.

Vad hände? Allt bara tystnade. Fan också. Fan ta det här. Om inte du tänker kämpa så tänker inte jag heller, för det krävs två. Jag ska inte tjata, jag ska heller inte bry mig. För vad tjänar jag på det om du ändå inte ger någon respons, om du ändå inte visar något tillbaka. Min vän!

Det är inget illa menat, det är bara svårt att förstå mig. Det tycker jag också!

Vet inte varför jag skriver det här men det är skönt att skriva av sig problem ibland. Vad har man en blogg till annars? sitta och skriva vilken tidpunkt jag dricker mitt kaffe, eller vilken tid jag går hem ifrån, eller kanske vilket jäkla piss väder det är ute vissa dagar. Nej, vad torrt.
Varför har jag så mycket hat inom mig? är det inte den ena saken så är det den andra. Men det måste man ta, alla har sina dåliga dagar. Så kommer det alltid att vara, alltid!


-

Finns en jag vill nämna men jag vet att jag inte borde det!

måndag och uppdateringar

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett par dagar är för att min datorladdare förgäves gick sönder. Men nu funkar allt som det ska och jag är tillbaka på bloggen igen.
Kanske borde skriva lite updates ..

Tosdag: Jag och pappa möttes och gick och åt på restaurang, det blev Harry B James som ligger på Regeringsgatan i stan. Vi åt baby spareribbs som tydligen betyder bakad potatis och revbensspjäll sedan ingick det 2 olika såser och sallad. Därefter mötte jag Bettina och vi gick på "eventet" på Topshop. När vi kom dit så ställde vi oss i kön. Bara tio minuter därefter så hade det kommit ungefär 200 personer och ställt sig bakom oss. Så vi kom i god tid.
När man kom ned så bjöds det på Xcider och en massa mingel. När jag kom fram till "baren" så var det en kille som jag mötte i Maglauf, johan, som jobbade där. Världen må vara liten! Jag gick därifrån med ett par jätte söta skor.

  
Fredag: Jag mötte upp Daniella i staden och vi gick på bio, vi såg twilight. Det är nog den bästa filmen jag har sett i mitt korta liv. Jag blev helt förälskad i Edward. Men undra om jag blev förälskad i vampyren eller om det var i själva Edward.. Vampyrer må vara jäkligt sexigt! Det kom också lite tårar då och då, men det är bara för att jag är så himla känslig mot filmer som innehåller kärlek. :')
Efter filmen så gick jag och Daniella hem till mig och sov. 
Lördag: Var i Bro hela kvällen, jag och Nathalie sov hos Fransson. 
Söndag: Vaknade tidigt och åkte hem med Nathalie som sällskap. Vi handlade chokladpudding och tittande på Andra Avenyn och love actally.

Och även idag, måndag.. Jag och Nathalie åkte till skolan mycket tidigare än vi brukar. Vi börjar 14:45, men vi var där vid 12:30. Vi var tvugna att gå hemifrån mig vid 12 eftersom att det skulle komma en tjej och fota våran lägenhet inför visningen. 
Vi satt i skolan och inte gjorde någonting i 2 timmar. Sen när vi började så skulle vi rita ett bildmanus inför våran film vi ska göra. Det gick på 20 minuter sedan var vi klara för dagen.

Ajuste... jag fick ett sms av en bekant idag, Jonas. Han bor i Finland och jobbar på Birka Paradise som väktare. Han var i Stockholm över dagen och träffade några av hans vänner här. Han undrade om jag ville fika med dem, men jag hann inte med det! syndsynd.

Skriver säkert mer senare, har saknat att skriva!
Hejs

Onsdag

Idag började jag skolan 13:30. Hade biologi där vi fick disikera fiskar, euw!
Efter att vi hade slutat lektionen så gick jag och Nathalie till centrum och träffade Daniella snabbt, sedan tog jag tunnelbanan hem.
Nu ska ut och gå i en timma, sedan blir det middag!
Hörs

Tisdag

Imorse var det Nathalie som var försenad för en gångs skull. Hennes tåg var typ inställt. Dock kunde jag stanna hemma längre, så det var ju skönt. Men jag kom ändå till mötesplatsen 25 minuter tidigare än henne.
På tunnelbanan dit höll jag på att rent ut sagt dö. Jag hatar spya, och jag hamnade i en vagn där någon nyss hade spytt. Det luktade så groteskt! jag fick hålla ut med stanken i en station och sedan i Stadshagen böt jag vagn. Jag har haft men hela dagen efter denna tragedi. Jag har gått och inbillat mig att jag ska få vinterkräksjukan som Nathalie fick förra vintern och det lät inte så himla roligt när hon berättade om det. Så nu är det läge att ta fram syrgasmasken!
Vi gjorde aldrig provet i skolan idag, vi kände oss så pass oförberädda för att göra det. Så vi fick skjuta upp det.
När jag slutade åkte jag hem direkt, lade mig i sängen och somnade. Så jag fick mig en liten powernap i ungefär tre timmar.
Nu tror jag att jag endast har skrivit massvis med strunt som inte ens är kul att läsa, så jag tror att jag rundar av här.
Hejs

23:40

Nu sitter jag i sängen har nyss vart utanför porten mötte på min kära bror där. Hade X som telefon sällskap, och har det fortfarande. Har inte gjort något speciellt idag. Dock har fått reda på att vi har prov imorgon, som är rätt oförberätt för mig. Yeye, nu ska jag tala vidare sedan ska jag sova.
Tack för mig!


Älskade bror

...

Jag har landat någonstans
Kan inte längre säga vart jag är
Har förlorat alla minnen
Det jag ser säger mig inget.

Jag hittar mig inte längre
Känner inte igen mig själv längre
Kom och släpp ut mig härifrån
Jag ger allt för det
Jag längtar härifrån
Och vill tillbaks
Kommer bara längre bort
För varje ögonblick

Berätta alla lögner
Gör så att jag tror på dem
Annars får jag ingen mer luft
Och denna tystnad gör mig döv
Bara gråa murar och inget ljus
Allt här är utan mig

ny vecka!

Måndagar är nog dem tråkigaste och mest ångestfulla dagen för mig. Varje söndag är lika mysig, med Andra Avenyn och massvis med bra på tv, Sen kommer måndagen när jag börjar skolan 14:45. Det känns förihelvete som att hela dagen går åt skolan :/ sjukt jobbigt!
Nu kom jag nyss hem från skolan, och ska göra mig något att äta. Senare kanske det blir en timmas promenix!
Höres senare, Puss


pictures from this weekend

Nathalie, Jag och Mor min :)


Nathalie och Jag

Jocke och kära bror

The red carpet

Broder, Linda och Stefan


Fick lite skuldkänslor när jag kollade igenom bilderna, hade ingen bild på min älskade pappa!

Söndag

Helgen är nu över, hur känns det?
I fredags var jag på firmafesten, det var riktigt trevligt. Röda mattan var utrullad, afterski tema (men tråkigt nog var det ingen som följde det temat), mingel, dans och uppträdanden. Efteråt drog jag och nathalie till Jakan. Vi mötte Rakel också. Det var riktigt länge sedan man såg henne.
I lördags var jag bara hemma hela dagen. Låg och kollade på film med mamma och pappa. Käkade räkmackor och drack té. Nu ligger jag i sängen kollar på one tree hill och pratar med X i telefon. Han tror att han är hemlig bara för att han heter X i min blogg. Men det kan jag tala om för er att han ej är!
Bilder ifrån helgen kommer upp senare :)
PUSS



Fredag

Som sagt igår var vi på Vanilla night club, vi var bara där i säkert två timmar. Mycket mindre folk än förväntat. Blev inte så mycket kort eftersom att vi la in kameran i garderoben. Nu ligger jag i sängen och lägger in bilderna medans nathalie städar mitt rum och min garderob ;D haha!
Vi ska snart gå ner och tvätta kläder, måste hitta någonting att ha på mig ikväll. Det är ju firmafest på strandvägen idag! Hoppas det blir roligare än gårdagen.
Updaterar lite senare
PUSS

hejsvej

Nu har jag nyss duschat och bytt om eftersom att ikväll ska jag och nathalie till Vanilla night club och dricka öl. Det är Magaluf warmup party. Ska bara dricka några öl, men får se hur det går med den saken. jaja. Nu ska jag och nathalie värma upp lite själva här hemma :) höhö!
...Bilder läggs upp inatt eller imorgon bitti!

PUSS

Torsdag

Weho, idag är det sista skoldagen för mig eftersom att jag är ledig på fredagar. Imorgon blir det Firmafest på Strandvägen. Hoppas det blir lika kul som förra gången. Nathalie ska vara min dejt under kvällen. Efter festen ska vi nog vidare :)
Jag hör av mig senare ikväll och skriver om vad jag gjort under denna torsdag.

PoK

Tisdag

Hejhopp
Nu har jag och Nathalie nyss ätit middag, korvstroganoff <3
Ska koka oss lite té alldelesstraxt!
Skriver lite senare.

xoxo

23:20

Tänkte gå och lägga mig nu, tidigare än vanligt. Eftersom att jag tycker lite smått synd om Nathalie när hon får stå och vänta på mig på mornarna! Men imorgon ska jag kriga för att bevisa att jag kan faktiskt komma i tid! :D
Hämtade somsagt barnen idag, vi gick aldrig till mcdonalds, vi gick till "Bönan" en liten restaurang mitt på östermalmstorg. Jag åt en chevré macka och ungarna åt pasta med currysås. Jag lämnade dem vid kl 18. När jag kom hem så laddade jag hem massvis av ny musik och sedan gick jag till Odenplan och mötte Lovisa. Vi gick till Båset och satte oss sedan tog jag en promenix hemmåt! Nu ska jag sätta på en film, blir nog Nattbuss 807. Det var så himla länge sedan.
Ajuste,imorgon kommer det hem en mäklare hit. Mamma och pappa funderar på att flytta. Eftersom att dem är så ivriga att renovera. Det finns ju inget mer att renovera här hemma. Så nu kanske det blir flytt inom snar framtid! Jag vet inte riktigt vart vi hamnar, men det spelar inte så stor roll. Jag funderar ändå på att ta mig i kragen och flytta hemifrån, men det är inte så jäkla lätt. Jag kommer sakna att bo hemma jätte mycket + att jag måste hitta ett bra jobb först!
yeye inget mer om det, god natt allesammans!


Måndag

En ny vecka och en vecka närmare julafton!
Idag vaknade jag vid 12:30 ska egentligen börja skolan 14:40 men jag hoppar över det. Jag börjar jobba halv 4. Ska hämta barnen och ta dem till Mcdonalds. Sedan får jag se vad som görs! Det är så otroligt tråkigt väder.
Nu måste jag duscha och klä på mig!
Hörs senare


Godkväll

Nu sitter jag i min säng, har precis kollat klart på Andra Avenyn! Sjukt bra avsnitt idag.. :D
Pratar med X i telefon och pluggar lite samtidigt gör jag just nu.
Jag har planerat att imorgon börjar mitt träningsliv. Det blir en timmes promenix varje morgon eftersom att jag har så otroligt skönt schema, skulle det krocka så tar jag promenaden på dagen istället. Ska börja äta sunt och eventuellt köpa ett simkort så jag kan simma några gånger i vecka. det är ju perfekt!
Aja får se hur det går med den fronten. Nu ska jag sova, satt jag orkar upp imorgon!
Puss

Söndag

Heey guys!
Skön början på denna söndag, jag vaknade för en halv timma sedan. Alltså halv ett!
Idag ska jag bara ta det lugnt, precis som en söndag ska vara. Jag ska rå om mig själv, kanske ansikts mask, hår inpackning och en stor kopp té! Kl 20 är det andra avenyn, WOHOO..

FÖRRESTEN, DET ÄR VÄL INGEN SOM HAR GLÖMT FARSDAG IDAG?

Ska baka scones nu till pappa, höres senare.
xoxo

Tjena!

Idag vaknade jag vid 11 av att pappa kom in och sade att det var frukost :) Och runt 12 åkte vi till Vällingby för att hälsa på Farmor och Farfar även min farbror och hans tjej Linda dök upp. Innan vi åkte till dem så sprang vi in i vällingbys nya köp centrum. Det var verkligen mycket bättre än förväntat. Dock gick jag endast därifrån med en Klänning.
Hos Farmor och Farfar bjöds det på årets första julbord faktiskt. Mycket gott må jag säga! Synd bara att jag och X har "en vit månad" så jag fick aldrig smaka på glöggen!
Nu är jag äntligen hemma, är ganska sliten så antingen blir det bio ikväll eller också bara ta det lugnt hemma framför en skön film eller så.
updaterar senare vad jag uppfyllde kvällen med :)
Take care, puss



Bio, trodde jag ... Kom till segelstorg och det fanns inga platser kvar på någon bio, så jag Jossan och två tjejer till satte oss på mc Donalds och åt. Vi satt där i säkert två timmar. Jag kom nyss hem och jag ska kolla på Indiana Jones hade jag tänkt. Men nu kom min bror hem från London så jag ska prata med han litegrann först!
hörs senare eller imorgon:)
PUSS

FREEEEDAG

Hejsan hoppsan allesammans, nu är det fredag(igen). Någon mer än jag som tycker att det är skönt? :)
Jag hamnade i Enköping igår hemma hos Daniella, vi hade det mysigt hemma hos henne. Kollade på film och lekte med kattena. Så himla söta!
Jag pratade med X i säkert två timmar :O Sedan somnade jag snabbt som satan.
Idag gick jag och Daniella upp kl 09 för att hon skulle ringa sjukhuset. Vi kunde helt enkelt inte somna om. Vi klädde på oss och så sedan gick vi till Daisys jobb. Den bruden är stark alltså, hon är i åttonde månaden i graviditeten och hon jobbar fortfarande! helt galen:) Namnet är bestämt.. William, och jag ska eventuellt bli gudmor, häftigt va? :')
Jag och Daniella tog 14 bussen till Bålsta och sedan tåget till stan, där har vi gått runt och shoppat och tagit hål i öronen i lilla broskflärpen eller vad man ska kalla det. Tjejen som tog hål hette Daniella, så vi blev Daniella, Daniella och Daniela. KOMISKT! Daniella köpte även hår färg så nu har jag färgat hennes hår.
Nu ska jag fixa till mig, sen ska vi ut så jag antar att jag inte kommer ha tillgång till en dator mer ikväll.
Men vi hörs såklart imorgon och ta det lugnt denna fredags kväll allihoppa!
xoxo




Höhö

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen? Som satan håller på att somna nu
Vad säger du alltid till din bästa kompis? alltid fest på jobbet, ska hem och sova nu
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? hade rast, börjar 04:30 :)
Vilket sms blev du mest berörd av? Livet är hårt ibland :)
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej? jodå, det är jätte mysigt, haha. 
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Vad nu då?
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom? Livet är hårt ibland :)

...Kul att alla sms är ifrån samma person!!

God morgon god morgon

Sitter nu och äter två ägg mackor, måste springa till bussen om tio minuter :) Blev aldrig seven eleven med mamma, det hanns helt enkelt inte med!
Jag har rörlig bild C nu på morgonen, vi ska spela in reklam filmen. Jag ska vara med i den :/ Det tycker jag inte om! HAH
Vi höres senare
PUSS



Nu sitter jag i skolan och inväntar Biologin. Nathalie och Sefika springer runt som två höns för att dem är så nervösa för andra delen på IG-prövningen. Jag kan känna mig lugn, fick IG i första delen och behöver då inte göra del 2. PUST!
Spelade in filmen idag, jag behövde inte vara med för att Sara kom och sa att hon kunde ställa upp så jag stod bakom kamera 2. Nu ska jag in på lektion alldeles strax. Skriver när jag kommer hem!
tjingtjong

5/11

Har ej hunnit skriva idag, vaknade sent och kom hem sent. Min bror åkte till London i natt, lyckoost!
Nu sitter jag här hemma, ska alldeles strax ge mig i väg för att sola. Jag kan ju inte vara vit hela vintern. Fick också hem ett paket i brevlådan idag. bild kommer upp senare.
Jag tillägger mer när jag kommit hem. Poss



God kväll allesammans!

Var och solade i 20 minuter med Lovisa, mycket bra solarium må jag säga! Blev lite röd i ansiktet med det lägger sig nog tills imorgon.
Ajuste, paketet jag fick hem var ett "today im wearing this" linne som jag beställt ifrån Anna. ÄNTLIGEN! :D
Ska mata mina underbara fishes nu, sen ska jag kolla på pretty woman.
imorgon börjar jag kvart över tio så det är rätt skönt. Min mamma börjar även senare imorgon så vi ska äta frukost på seven eleven tillsammans må jag tro. Biologi imorgon, ska hålla föredrag för ettorna. "Skillnaden mellan en abborre och en människa" Ska dra det för dem också så de blir glada och nöjda. HAH!
Nu playar jag filmen.
Hörs imorgon puss


4/10

Kom inte upp som beräknat. Vaknade 08:45! Fick panik när jag vaknade och såg 43 nya sms på telefonen. Alla var från Nathalie. stackarn!
När jag kom till skolan nyss så var det enda vi ska göra är att titta på gudfadern, suck. Tycker inte den filmen är bra alls.
Men man får ju så ut.
Jag updaterar om jag får tråkigare än vad jag redan har :)
PUSS


00:00

Sista inlägget för natten nu va. Ligger och tittar på Romper Stomper, så ska väl se färdigt den innan jag somnar!
Imorgon ska jag möta Nathalie innan vi går till skolan så jag måste upp vid 07. Kommer bli svårt eftersom att jag sover otroligt dåligt på nätterna. Men vi få väl hoppas på det bästa, eller hur? :)
Hoppas ni alla andra får en skön nattsömn i allafall.
Goodnight people!


Jag och Nathalie i fredags

stressen över? ...snart!

Stressen börjar lugna ned sig, magen börjar bli bättre, studentsakerna är beställda, kan det bli mycket bättre?
Är det någon annan än jag som känner sig stressad inför studenten? det känns som om allting kommer gå så himla fort nu den senaste tiden.
Fick ett mail idag om att det ska bli ett "Magaluf warmup party" den trettonde november på vanilla night club. Jag tror att det kommer bli ett riktigt bra drag där med massvis med trevliga människor.
Just nu ligger jag inrullad i mitt lejonkungen täcke eftersom att det är svin kallt i mitt rum. Jag vill heller inte sätta på värmen för jag mår bättre när det är lite kyligare i sovrummet.
pluggar gör jag också, jag håller på och slipar lite i projekt arbetet som jag ska ha seminarium på imorgon dvs att vi berättar för klassen och lärarna hur långt vi kommit.
Skriver ett godnatt inlägg lite senare
PUSS


Måndag

Kom till skolan idag kl 09 eftersom att vi skulle pröva ut studentmössor osv. Jag och nathalie beställde student saker för 800 kr. Det var bland annat en visselpapa, studentmössan, champagne glas och ett par studenttrosor!
Vi köpte ett paket då allt det ingick. Nu sitter Jag, Nathalie och Sefika på RörligbildC, vilken klass alltså. Saknas 3 stycken bara så vi är så många som sex stycken i gruppen.
Vi ska göra en sorts reklamfilm om "Dukamé" som är en påhittad produkt.
Nu ska jag fortsätta plugget, xoxo

2 blondiner & en banan

Hej folket & Daniela :D

Nu har jag kidnappat Danielas blogg och skriver här iställe för i min bananblogg haha..
jag sitter här med Daniela och Nathalie och ruttnar tills vår lektion börjar med vår söta gulliga krille och så fick jag höra idag att jag klara engelska provet men det gjorde inte Daniela så hon är heeelt deprimerad hahah staaackars dig daggen :p

Så va snäll mot henne idag, och kommentera lite oftare

ciaaao ♥ /Sefika

natti

Jag tänkte bara säga god natt. Har inte kunnat skriva idag eftersom att jag har så fruktansvärt ont i magen :/ Ska till KS imorgon och röntka förhoppningsvis.
Skriver imorgon, Godnatt

Sista lovdag

Tjena hejsan
Ångest dag, eftersom att skolan börjar imorgon, skulle egentligen böra halv 3. Men eftersom att vi ska beställa studentmössa så börjar jag kl9 ;S och då gäller det att verkligen komma upp.
Har inte haft tid att skriva någonting i helgen så tänkte uppdatera den nu:

I fredags så var jag och loppan, och MASSA andra på Riddare jakob i jakan. Jag tog en taxi hem därifrån.
I lördags så var jag hemma hos mormor och åt middag. Men jag fick inte i mig så mycket eftersom att jag har fått kraftiga magsmärtor, dock tror jag att det är äggstockarna. Det gör så ont att jag måste lägga mig ner när jag får ett "anfall". Åker nog en sväng till KS och kollar upp det imorgon.

Nu ska jag ringa Sandra, updates later
Hejsvejs


RSS 2.0