trainpuke!

Sitter och pratar med sonny som är på väg hem nu. Han klev nyss av tunnelbanan som bestod av massa folk med påsen över huvudet!
Förstår inte hur man kan sätta sig på en tunnelbana när man har spyan uppe i halsen. Jävla egoister! Dom får ju tänka på allt folk runt om kring. Det är ju inte mysigt att hamna bredvid en fontän. Att dricka tills man spyr är inte okej!


Imorgon

Imorgon ska jag och sandra på bio och se snabba cash. Förväntar mig faktiskt att filmen ska vara grym, för det var iallafall boken. Det är alltid så att boken är bättre en filmen, men det återstå att se :)

me likeee!

Är helt solo hemma, så nu passar jag på att spana runt efter kläder som jag ska införskaffa!




Blommig byxdress från h&m

Jeansshorts från h&m

Busnel kavalj


Bikini med fransdetaljer från h&m


Jordgubbehalsband



haha, den SKA jag ha!

Orkar inte lägga upp mer bilder, tar sådan tid!
-Hej jag heter daniela och på lördagskvällar spenderar jag min tid framför datan med nicke nyfiken, woop!


Fredag, lördag, söndag

I fredags kom Daniella, sara och sabina hem till mig. Vi spelade lite kort och drack några öl. Runt nio drog vi ut, först till nivå sedan till Huset i gamla stan. Huset var inte riktigt jag, blinkande lampor, rökmaskiner och dansande fjortisar. Jag drog mig där ifrån ganska tidigt. Sonny kom och mötte mig i gamla stan så jag slapp åka själv :)

I lördags var jag jätte seg, hela dagen. Vid kl 18 åkte jag hem till mamma och pappa på middag. Det serverades potatisgratäng, kött och sallad. Till efterätt blev det kiwi, banan och jordgubbar med vit choklad över i ugn. MUMS!
Jag åkte hem runt halv 11 och kunde inte somna förens kl 05. Sonny var inte hemma och jag hatar att sova själv.

Idag ska jag nog bara vara hemma och dricka té hela dagen. Får se om det dyker upp något kul att göra!

Bilder från i fredags:



TACK FÖR MIG!


100111

Nu sitter jag i soffan igen framför sex and the city efter ha vart hos mina föräldrar på middag, det serverades paella. Mycket gott!
Jag har inte jobbat sen 22 december. Det har inte funnits några pass att ta, men idag så kom det upp massvis till nästa vecka, så jag hoppas att jag kan få ihop några timmar denna månad.

Imorgon däremot ska jag träffa daisy och hennes baby Nathalie :) Vi ska antingen gå på skansen eller ta en shoppingrunda i stan. Skulle vara jätte mysigt att gå på skansen nu på vintern. Okej, väldigt kallt men ibland får man bita ihop, inte sant?

Sista skivan på satc nu, all eyes on tivo!

RSS 2.0